Bravúros győzelem Újpesten

Bátor játékkal, sikerült meglepetést okoznia a VESC női röplabdacsapatának Újpesten, minimális különbséggel, az utolsó szett döntött.

Mérkőzéstükör

Katona Péter: Nagyon meglepő játékot hoztunk. Szerintem az ellenfél is rácsodálkozott és nem is értette egy darabig. Nem erre számított. Nagyon jól ütöttünk, nagyon jól fogadtunk és a szélsők is kiválóak voltak. Nagyon izgalmas, szoros mérkőzés volt. Mindenkivel maximálisan meg vagyok elégedve.

UTE - VESC 2:3 (-23, 21, -19, 10, -15)

UTE: Grózer A., Kovács T., Kapuvári, Battlay, Czakó, Kotlárik. Csere: Hadnagy R. (liberó), Mester, Szombathelyi K.

VESC: Tobak, Környei, Telek, Szelle, Földesi, Jezerniczki. Csere: Pintér (liberó), Varga, Dordzsceren, Molnár.

Forrás: hunvolley.hu

Hozzászólások

és akkor újra: JEZERNICZKI
megint2011. november 22. 22:00
Elnézést,de a VESC kezdőcsapata se ez volt,mivel sajnos sérülése miatt Kovács Anikó se játszott! Veszprémi Egyetem SC: Tobak, Környei, Telek, Szelle, Földesi, Jezerniczky. Csere: Pintér (liberó), Varga, Dordzsceren, Molnár. Edző: Katona Péter. Rendben, javítottuk!
Attila2011. november 22. 18:27
Az UTE összeállítása helyesen: Grózer A., Kovács T., Kapuvári, Battlay, Czakó, Kotlárik. Csere: Hadnagy R. (liberó), Mester, Szombathelyi K. Az általatok leírtak még csak köszönőviszonyban sincsenek a valósággal!!! Az összeállítást a Magyar Röplabda Szövetség hivatalos honlapjáról vettük át (hunvolley.hu), ahogy azt a forrásban is megjelöltük, de javítottuk a kérésed szerint, elnézést kérünk, ha hibásan szerepelt. Egy mérkőzést nyilván mindenki máshogy lát, az egymondatos lead szöveg szerintünk nem hibádzik, az edzői nyilatkozat pedig szintén egy szemszög, ő így látta, tiszteletben kell tartani.
Kolorádó2011. november 22. 07:45
Nem teljesen értem a cikket és a címet, de azért köszönjük! :D Nyertünk! szerintem elég nagy meglepetés ;) Elnézést kérünk a csapat tagjaitól, a mérkőzés után rosszul kommentáltuk le a találkozó végeredményét! Természetesen gratulálunk a győzelemhez!
Eszti2011. november 21. 09:07
Név E-mail cím A képen látható számsor:
Hozzászólásommal elfogadom a hajraveszprem.hu szabályzatát.

A rovat további cikkei

Facebook