Győzelem fordulatos meccsen

A félidőben még a Keszthely vezetett, de a második félidőben fordított az 1. FCV futsal csapata, és 6-4-re nyert.

Veszprémi szempontból nagyszerűen kezdődött a mérkőzés, a 3. percben Szabadfi Péter szép lefordulás után talált a hálóba. A hazaiak több kontratámadást vezetve veszélyeztették a vendég kaput, és a 6. percben sikerült egyenlíteniük. Csapatunk ettől kissé megzavarodott, melynek eredményeként újabb két találatot szerzett a Keszthely, így 3:1-es hazai vezetéssel vonultak a csapatok az öltözőbe.


Fotó: archív

A félidőben a vendég szurkolók kissé kedvüket szegve elemezgették az első félidei játékot és reménykedtek a jobb folytatásban. Szerencsére Németh mesternek sikerült rendet rakni a fejekben, és csapatunk másik arcát mutatva kezdte meg a második játékrészt. Ennek bizonyítéka a 21. percben Weisz Zoltán találata volt. Szabadfi Péter második góljával a 23. percben ledolgozták kétgólos hátrányukat a mieink, és ismét nyílttá tették a mérkőzést. A jó iramú, izgalmas találkozón pörögtek az események, a 24. percben ismét a hazaiaknál volt az előny, melyre Bényi Kálmán szabadrúgásból választolt. Finta Péter váratlan beadását a hazaiak védője továbbította a kapuba (öngól). Ez megtörte kissé a hazai csapatot, és Hazuga Soma találata bebiztosította a veszprémi győzelmet.

Összességében rangadóhoz illő játékkal (mindkét fél részéről) a második félidei meggyőző játékkal sikerült a mieinknek visszavágni az őszi vereségért, és a Ferencváros Vasas elleni győzelmének köszönhetően a tabella éléről várhatja az FCV a Vasas elleni nagy derbit. (FCV-Vasas 2012.02.27. 18 óra)

Keszthelyi Haladás SC - 1. Futsal Club Veszprém 4:6 (3:1)

Keszthely: Osbáth – Szabó Sz., Buzási, Kiss B., Páli N., csere: Németh A., Tóth G., Komoróczi, Németh B., Páli A.
Vezetőedző: Németh István

Veszprém: Kasza – Bényi, Weisz, Tar, Szabadfi, csere: Finta, Pálfi, Hazuga, Vingelman, Vas, Jakab, Sárdi
Vezetőedző: Németh Gábor

Gólszerzők: Németh A. a 6., Kiss B. a 11., Tóth G. a 16., Buzási a 24. percben, illetve Szabadfi a 3., Weisz a 21. és a 23., Bényi a 27., Szabó Sz. a 31. (öngól), Hazuga a 33. percben