CENTRUM-os sikerek a birkózók rangsorversenyén

15 csapat 142 indulójának részvételével rendezték Kaposváron a Területi Bajnokság döntőjét, amely a győztesek számára feljutást biztosít az Országos Bajnokság döntőjébe. A rangsorversenynek minősített megmérettetésre hét versenyzővel neveztek a CENTRUM SE birkózói.

Előző beszámolójukban már utaltak az edzők a jól sikerült alapozásra és formába hozásra, de most erre ismét ráerősítettek, hiszen hét tanítványukból mind a hét pontot hozott, és csak egyikük maradt le az érmes helyezésről.

Nincs könnyű dolga az egyesületnek, hiszen a szakosztályi rangsorban a tavalyi bajnok Dorog mellett olyan egyesületekkel kell felvenniük a versenyt, mint a magyar bajnokok tömkelegét felvonultató Tatabánya, a sportiskolát működtető Kaposvár, a felnőtt szabadfogású mezőny egyik legeredményesebb csapata, a Szombathelyi Haladás, vagy a nagy múltú Győri Dózsa csapata.

Az eredmények

Aranyérmesek: Krebsz Martin és Horváth Benjamin
Ezüstérmesek: Balta Milán és Krebsz Boldizsár
Bronzérmesek: Schvarcinger Zsolt (Kádárta) és Hungler Félix
Ötödik helyezett: Németh Donát

A CENTRUM SE birkózó szakosztálya a Kossuth Lajos Általános Iskolában várja a sportolni, ügyesedni, erősödni vágyó fiatalokat. Bővebb információk az egyesület weboldalán – www.centrumse.hu – vagy a +36 70 622 99 53-as mobilszámon kérhetők.

Hozzászólások

Tisztelt Szerkesztők! A bronzérmes fiút Schvarcinger Zsoltnak hívják, és nem Berhidán lakik, hanem Kádártán. Üdvözlettel! Javítottuk!
Szentes Katalin2012. május 08. 21:26
Név E-mail cím A képen látható számsor:
Hozzászólásommal elfogadom a hajraveszprem.hu szabályzatát.

A rovat további cikkei

Facebook