Elhunyt Strenner Judit

December 2-án, tragikus hirtelenséggel, 24 éves korában elhunyt a VEDAC egykori dobóatlétája, a Hajráveszprém.hu egykori újságírója.

Mély fájdalommal és megdöbbenéssel fogadták egykori sporttársai, a VEDAC edzői és vezetői a váratlan hírt, hogy Jucus örökre elaludt. A tragédia okát még vizsgálják.

Strenner Judit a VEDAC-ban Szabó Ernő mesteredző, majd Zentai Tibor tanítványaként érte el sikereit. Fő versenyszáma a diszkoszvetés volt, legjobb eredménye a marokkói Marrakeshben, 2005-ben rendezett ifjúsági világbajnokságon elért 12. helye volt. Kalapácsvetésben és súlylökésben is rendszeresen dobogóra állhatott a korosztályos országos bajnokságokon.

Egy életvidám, mosolygós lány volt, akinek mindig volt egy kedves szava mindenkihez. Tele volt tervekkel, de a sors keresztül húzta a számításait.

Judit több mint egy éven át segítette a Hajráveszprém.hu csapatának munkáját, elsősorban atlétikáról és kézilabdáról írt cikkeket, tudósításokat. Mély fájdalommal búcsúzunk egykori kollégánktól. Nyugodj békében, Judit!
 

Hozzászólások

Részvétem a szeretteidnek, a családodnak, a sporttársaknak! Nyugodjon békében Judit!
Petrohainé Rostás Csilla2012. december 10. 19:53
" Akinek a szülei meghalnak az árva. Akinek a házastársa hal meg, az özvegy. .....De akinek a gyereke hal meg......arra nincsen szó!"
Németh Zsoltné2012. december 04. 22:26
Szavakkal leírni nem lehet a fájdalmat, mely mardossa szívemet...
Burján Zsuzsanna2012. december 04. 15:33
Ez egyszerűen hihetetlen :( Nyugodj békében Judit.
Szalai Áron2012. december 03. 21:36
Részvétem, nyugodj békében!
Nagy Barbara2012. december 03. 19:25
Nem sokszor láttalak, de téged akármikor felismertelek akárhol. Nem találok szavakat.... Ez egyszerűen hihetetlen. Nyugodj örökké tartó békességben!
Lendvai Gábor2012. december 03. 18:20
Fiatalon elmentél, nyugodj békében!
Molnár Imre2012. december 03. 14:25
Név E-mail cím A képen látható számsor:
Hozzászólásommal elfogadom a hajraveszprem.hu szabályzatát.

A rovat további cikkei

Facebook