Újabb személycserék a VESC-nél

A kosárlabda szakosztály új vezetője Naményi Miklós lett, az alig egy hónapja kinevezett Pákozdi Zsolt helyett Petőfi Áront nevezték ki vezetőedzőnek.


Fotó: archív, Hajráveszprém.hu

A Veszprémi Egyetem SC kosárlabda szakosztály, NB I/B férfi csapata vezetésében átalakítás történt. Mind a szakosztályvezető, mind a vezetőedző személye megváltozott. Az alábbiakban a klub hivatalos sajtóközleményét közöljük:

„A 2012/13-as idény után, melyben mind NB I/B, valamint egyetemi-főiskolás bajnokságban indítunk csapatot, egyesületünk vezetése úgy döntött, hogy a két csapat vezetését külön személyre bízza.

Így, Andorka Zoltán, az eddigi szakosztályvezetőnk az egyetemi csapatunk vezetését látja el, míg a szakosztályvezetői teendőkkel Naményi Miklóst bíztuk meg.

Az új szakvezetőnk egy új koncepció mentén képzeli el a felnőtt kosárlabda irányítását és ebbe a működésbe nem a frissen megbízott Pákozdi Zsolttal, hanem Petőfi Áronnal képzeli el a közös munkát.

Ennek megfelelően 2013. szeptember 1.-től már az új vezetőedző irányítja a csapat edzéseit.

Szakmai egyeztetést követően már megkezdődött a csapat átalakítása is, melynek végleges névsora szeptember első hetében várható.”

Csütörtökön sajtótájékoztatót tart a klub, amely után további részletekről fogunk tudni beszámolni.

Hozzászólások

Név E-mail cím A képen látható számsor:
Hozzászólásommal elfogadom a hajraveszprem.hu szabályzatát.

A rovat további cikkei

Facebook