Több százan mozogtak egyszerre

December 5-én a Veszprém Arénában rendezték meg városunkban első alkalommal a Tesco Fitt Napot.

Háromszázhúsz, főleg fiatal hölgyekből álló közönség gyűlt össze, de felfedezhettünk a tömegben mozogni vágyó férfiakat, és idősebb – de fiatalos – hölgyeket is.

A színpadon a legkeresettebb hazai fitneszsztárok tartottak ötvenperces órákat, a résztvevők megismerhették a fitnesz legújabb trendjeit és mozgásformáit.

Varró Gyulának jutott a feladat, hogy elsőként a még kissé álmatag közönséget felpörgesse, de az előadó táncos Aerobik Performace-szal remekül megoldotta a feladatot, így az óra végére – a jó hangulat mellett - mindenki bemelegedett.

Szükség is volt az olajozott ízületekre, hiszen Czanik Balázs Capoeira Aerobikjára fel kellett pörögnie a közönségnek. Harmadikként az összeszokott páros, Borsodi Balázs és Lencsés Rita lépett színpadra akik egy táncos, Dance For Ever elnevezésű órával mozgatták meg a sportolni vágyókat.

A legnagyobb várakozás az ország egyik legismertebb, legkeresettebb edzője, az aerobik világbajnok, Katus Attila fellépését övezte, aki egy teljes alakformáló programot prezentált, a Best Body remek hangulatot teremtett.

Tatarek Rezső egy igazi harcos órával rukkolt elő, az Ironbox keretein belül kőkemény ütések és aerobik elemek egyvelegét mutatta be.

A táncos és harcos mozdulatok után a nap záró programja Dallos Ágnes órája volt, aki a nyújtásra, a lazításra fektette a hangsúlyt, Pilates óráján a hosszú és mozgással teli nap végén kiválóan le tudtak vezetni a résztvevők.

A sportolás mellett lehetőségük nyílt a résztvevőknek meglátogatni az Életmód Expó kiállítóit, megismerhették a legújabb fitneszeszközöket, válogathattak a legdivatosabb fitneszruhák közül, és még táplálkozási tanácsokat is kaphattak.

A résztvevők többsége veszprémi volt, de Győrből és Zalaegerszegről is érkeztek sportos fiatalok a remek programra, mely egész nap jó hangulatban zajlott.

1

Képgaléria