Tét nélküli győzelem

A biztos alapszakasz győzelem tudatában lépett pályára és győzött magabiztosan a BME otthonában az 1. Futsal Club Veszprém.

A Vasas hétfői legyőzése után biztos volt az alapszakasz győzelem Németh Gábor csapata számára, de ettől függetlenül győzni mentek a veszprémiek a BME otthonába. Hudák Ádám révén a hazaiak szereztek vezetést, az első vendég találatra a 10. percig kellett várni, de a mieink négy góllal válaszoltak. Bényi Kálmán, Vas Ferenc, Finta Péter és Korcsmár István nyolc perc alatt háromgólos előnyhöz juttatta az 1. FCV-t. A félidő végén Fazekas Bálint szépített. (2-4)


Fotó: archív

A második játékrészben gólképtelennek bizonyult a hazai csapat, jól működött a veszprémi védelem, és a biztos előny tudatában nyugodtan tudták építgetni a támadásaikat a vendégek. Mindjárt a félidő elején, a 2. percben megszerezte a második találatát Vas Ferenc, majd egy tízperces gólcsendet követően Bényi Kálmán is másodszor vette be a hazai kaput. A mérkőzés végén Csejtei János is betalált, amivel beállította a 2-7-es végeredményt. A veszprémiek teljesen megérdemelten nyertek, és várhatják a rájátszást, melynek tétje az első osztályba történő feljutás.

BME Docler Akadémia II. - 1. Futsal Club Veszprém 2:7 (2:4)

BME: Krányecz - Varag Zs., Barabás, Biczó, Nagy B., csere: Hudák, Bártfai, Andorka, Fazekas, Papp E.
Vezetőedző: Csernai Gábor László

Veszprém: Kasza - Bényi, Weisz, Tar, Korcsmár, csere: Finta, Pálfi, Hazuga, Vas, Véber, Csejtei, Sárdi
Vezetőedző: Németh Gábor

Gólszerzők: Hudák a 4. és Fazekas a 19. percben, illetve Bényi a 10. és a 33., Vas a 14. és a 22., Finta a 16., Korcsmár a 18., Csejtei a 39. percben