Megyei rangadó azonos esélyekkel

Az NB2 Nyugati csoportjában szerdán pótolják a korábban elmaradt FC Ajka - Veszprém FC megyei derbit. A két együttes azonos pontszámmal vág neki az összecsapásnak.

"Nagyon jól kezdtük ezt a bajnoki szezont, s két forduló alatt be is értük pontszámban leendő ellenfelünket. Az Ajka rendkívül masszív és jó játékosokból álló csapat, melynek tagjai többségét - veszprémi múltjuk alapján - ismerem. A holnapi vendéglátónk véleményem szerint bárhol és bárki ellen győzelmi eséllyel léphet pályára a másodosztályban, azonban megítélésem szerint a Molnár, Thiago, Hevesi-Tóth, Nikolin középpályás sorunk föléjük tud nőni és ez elhozhatja számunkra a sikert. Sajnos Lang Ádámra nem számíthatok, az ő kiesése nagyon nem hiányzott, azonban örömteli, hogy a válogatottban történő szereplése miatt kell nélkülöznöm, s nem egyéb okokból." - nyilatkozta Vágó Attila a veszpremfc.hu-nak.

Vágó Attila az U19-es válogatottal Rómában szereplő Lang mellett nem számíthat Bali Péterre sem, aki a hétvégi, FTC II. elleni mérkőzésen a kiállítás sorsára jutott. A két hiányzót várhatóan két rutinos játékos, Pálfi és Finta pótolhatja az összecsapáson.

2012. március 14. szerda, 14:30 FC Ajka - Veszprém FC