Két brazillal erősített a Veszprém FC

A két új igazolást egyelőre az idény végéig szerződtette a bakonyi gárda, akik már együtt készülnek csapattal. További sorsukról a szakvezetés dönt a későbbiekben.

Elsőként Renant de Oliveira Cassini Viniciust mutatjuk be, akinek a játékengedélye már megérkezett és a Paks FC ellen már a kispadon ült, de végül nem került sor pályára lépésére.

A 170 cm magas középpályás 20 éves és 71 kg súlyú, jobb lábas és Sao Paolo állam Perdeneiras településén született.

- Mikor fertőződtél meg a futball szeretetével?
- Már kisgyermekként elkezdtem futballozni, és 2007-ben lettem igazolt játékos a Batatais Football Club tagjaként. 2011-ben Paulista állam másodosztályú bajnokságában profi labdarúgóként is bemutatkozhattam, ez volt egyben pályafutásom legsikeresebb éve is. Aztán gondoltam egyet és engedtem a csábításnak, hogy Európában, azon belül is Magyarországon mutassam meg tudásom. Magyarországot egy csendes országnak tartom, ahol van lehetőségem arra, hogy kamatoztatni tudjam futballtudásom. Számomra is legfontosabb a család és napról napra többet akarok dolgozni pályafutásom sikeréért, hogy céljaim mielőbb valóra tudjam majd váltani.
- Mik a terveid a futballban és a civil életben?
- A civil életemben, azt szeretném, hogy a családom sokáig támogatni tudjam, a futballban pedig az, hogy minden egyes nap fejlődjek, és a Veszprém FC hasznos tagja lehessek.
- Mi tetszik leginkább hazánkban?
- Azt hiszem, Magyarország egy nagyon csendes ország és kulturált emberek élnek itt. Nagy élmény, hogy most itt élhetek és megismerhetem ezt a kultúrát és az itteni embereket.
- Melyik csapatnak szurkolsz?
- Természetesen a Palmeirasnak!