Rendhagyó streetball verseny

A Magyarországon hagyományosnak számító, egy palánkos streetball rendezvényekkel szemben, a szervezők a streetball eredeti, egész pályás változatát részesítik előnyben. Itt azonban a mozgás mellett legalább annyira fontos a jó hangulat, melyet elsősorban a hip-hop zene fülbemászó dallamai, és lélekbemarkoló ütemei segítenek elő.
A versenyzők a 4-4 elleni egész pályás mérkőzéseken túl, részt vehetnek különböző ügyességi versenyeken, úgymint 3 pontos dobóverseny, 1-1 elleni bajnokság, zsákolóverseny, és kosárlabda freestyle verseny.

Az egyetemi tornacsarnokba január 23-án nemcsak a Veszprémi és környékbéli kosarasokat várják, hanem mindenkit, aki szeret mozogni, és eltölteni egy izgalmas napot a streetball és a hip-hop zene jegyében.

Egészpályás 4 On 4 Bajnokság

A téli fordulókban a hagyományosnak számító egész pályás (4-4 ellen) versengés győztesei jogot szereznek arra, hogy a nyári turné egy általuk választott helyszínen ingyenesen nevezhessenek. A nyári versenysorozat győztesei 2010. augusztus elején, az országos döntőben mérkőznek majd meg, ahol a csaták az értékes nyereményekért, és az Ország Legjobb Streetball Csapata címért folynak.

Basketball World 1 On 1 Bajnokság

Az egészpályás játékhoz hasonlóan itt is továbbjut a nyári fordulók egyikébe a győztes, valamint onnan bekerülhet az országos döntőbe is, amennyiben jól teljesít a turné állomásain. A Basketball World 1 On 1 Bajnokság minden állomásán pénzjutalomban is részesülnek a győztesek, hiszen a nevezési díj teljes összegét megkapja az első helyezett.

Zsákoló és 3 pontos dobóverseny

A Hoops Starz Streetball Tour Winter Time 2010 résztvevői nemcsak a 4-4 illetve az 1-1 elleni kategóriában mérkőzhetnek meg egymással. A 3 pontos dobóversenyben is hirdetünk elsőt, valamint várhatóan nagy érdeklődés követi a zsákolóversenyt is, ahol többnyire eszement figurák láthatóak.

Da Move Freestyle Verseny

A freestyle verseny győztesei mind a téli, mind a nyári fordulókból bejutnak a 2010. augusztusi Országos Freestyle Versenybe. Itt a győztes jutalma, hogy elutazhat egy hétre Olaszországba, Milánóba a Da Move-hoz, ahol garantáltan felejthetetlen élményben lesz része. Minden alkalommal háromtagú zsűri figyeli a gyorsaságot, a folyamatosságot, a labdakezelést, és a pontos kivitelezést. Minderre 45 másodpercük lesz a versenyzőknek.

A versenyek győztesei okleveleket és érmeket kapnak, valamint bejutnak a 2010-es nyári Hoops Starz turné egy általuk választott helyszínére.

Január 23. (szombat):
Kezdés: 11:00
Helyszín: Pannon Egyetem tornacsarnok
(Veszprém, Egyetem utca 10.)

Nevezési információk és az esti afterparty részletei.

A 4 On 4 Bajnokságra a nevezés három lépcsős, aki nem teljesíti a nevezés feltételeit, az nem vehet részt a versenyen!

1., A nevezéseket 2010. január 21-én éjfélig lehet leadni az alábbi elérhetőségeken.
2., A nevezés véglegesítése a nevezési díjak befizetésével történik, amit Az Utca Hangja Szabadidő és Sport Egyesület bankszámlaszámára fizethettek be, legkésőbb 2010. január 21-én éjfélig.
3., Mindenki, aki időben nevezett, és befizette a nevezési díjat, akkor vehet részt a versenyen, ha megtiszteli a játékostársait és a rendezőket azzal, hogy időben érkezik a verseny helyszínére, ahol a csapatkapitány aláírásával fogadja el a Hoops Starz Streetball Tour Winter Time 2010 játékszabályait.

A helyszínre érkezés a kezdés előtt 15 perccel!

A 4 On 4 Bajnokságban a nevező csapatok létszáma limitált, vagyis összesen 16 csapat
nevezését tudjuk elfogadni. Ezért kérünk mindenkit, hogy időben nevezzen!

Nevezési díj: 700 Ft/fő

nevezni lehet

Kindler Krisztián (Shark)
Tel.: 20/399-6198
Msn: the_shark_33@hotmail.com
Email: info@hoopsstarz.hu

Timár Csaba (concrete)
Tel.: 30/524-5959
Msn: beton139@hotmail.com
Email: info@hoopsstarz.hu

Akik csapatban neveznek, azoknak a következő adatok megadása kötelező:
- A csapat neve
- A csapattagok nevei, és email elérhetőségei
- A csapatkapitány telefonszáma

Aki csapatban nevezett, annak minden egyéb versenyen ingyenes a részvétel,
kivéve a Basketball World 1 On 1 Bajnokságot, amire 200 Ft/fő a nevezési díj. Aki nem csapatban
nevezett, annak minden ügyességi versenyen való részvétel 200 Ft/fő/versenyszám.

Az Utca Hangja Szabadidő és Sport Egyesület bankszámlaszáma:

Számlavezető bank:
Forrás Takarékszövetkezet
8200 Veszprém, Budapest út 16.
Számlaszám: 72900051-10502321

A nevezési díjakat - egyéb költség nélkül - a Quaestor fiókhálózataiban is befizethetitek.
http://www.forrastksz.hu/elerhetosegek

A közlemény rovatba feltétlenül tüntessétek fel a csapat nevét, és a szombati versenyre hozzátok magatokkal a befizetésről szóló papírt.

Az Egészpályás 4 On 4 Bajnokságra a helyszínen nevezés nincs!

Megközelíthetőség:
Pannon Egyetem tornacsarnok
8200 Veszprém, Egyetem utca 10.

Legkönnyebben a buszpályaudvartól és a vasúttól is a 4-es busszal tudtok eljutni az egyetemi csarnokig. Az előbbitől három megállóra, míg a másiktól kilenc megállóra van a helyszín.
A belvárostól akár 10 perc séta után is megtalálható a terem.

Szállás:
Táncsics Mihály Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium
Veszprém, Eötvös Károly u. 1.

A kollégium a buszpályaudvartól a vasút felé a 2-es vagy 4-es busszal (első megálló) vagy a vasútállomástól szintén a 2-es, 4-es buszokkal (ötödik megálló) érhető el.
Amúgy a buszpályaudvartól a pálya 5 percnyi járásra van.

Szállás díj:
18 év alatt: 1.700 Ft/fő/éjszaka
18 év fölött: 2.080 Ft/fő/éjszaka

Aki szállást szeretne, az legkésőbb január 15-ig jelezze a következő elérhetőségen:

Kindler Krisztián (Shark)
Tel.: 20/399-6198
Msn: the_shark_33@hotmail.com
Email: info@hoopsstarz.hu

A nevezés további részleteit, a játékszabályt, a fontos információkat, és a legfrissebb híreket a www.hoopsstarz.hu weboldalon találod.

After the party is the Afterparty

Este, az egész napos kosarazás után indul a Street Flow Hip-Hop Club, ahol a streetballon elhangzott hip-hop zenéken túl nagy hangsúlyt kap Jeru The Damaja, ugyanis itt az ő zenéiből válogatunk. Érdemes eljönnie annak is, aki még nem volt ilyen hip-hop buliban, hiszen itt a társaság legalább annyira meghatározó, mint maguk a zenék. Lesz még ezen kívül tombola, kifejezetten Jeru munkásságával kapcsolatos kvízjáték, és egyéb meglepetés is a Street Flow rendezvényen. Az este folyamán concrete felel a minőségi hip-hop zenékért.

Helyszín: Dörgicse Borozó (Veszprém, Jutasi út 59.)

A hip-hop zenékért felelős: concrete
Belépő: 400 Ft

FIGYELEM!
A Hoops Starzon és az Afterpartyn is kapható lesz az olasz freestyle csapat a DA MOVE dvd-je:
Da Move - The Beginning - 1.800 Ft.

Képgaléria