A Bikák kiütötték a Veszprémet

A Gödöllői Bikák 5:1-es győzelmet arattak a sereghajtó veszprémiek ellen, akik így továbbra is nyeretlenek az NB1-ben.

Jól kezdtünk és stabil védekezésből igyekeztünk kontrákat vezetni. Egészen a 10. percig egyenlő ellenfelek voltunk, amikor szögletből egy megpattanó labda talált utat a kapunkba. A hazaiak a vezetés birtokába átvették az irányítást és a 12. percben megszerezték a második találatukat a zavarodott védőink között. Szerencsére egy szép kontratámadás után Szabadfi hozta vissza a csapatunkat a mérkőzésbe. Egy újabb védekezési hiba miatt egy perc múlva jött a válasz. Bosszantó! A félidőben 3:1 volt az eredmény a hazai csapatnak.


Fotó: archív

A második játékrész rémálomként kezdődött. Az FCV „bent maradt” az öltözőbe és az első támadásból megkaptuk negyedik gólunkat. A mérkőzés hátralévő időszakában nyílt küzdelem volt a pályán, de sajnos üres kapuba se tudtunk betalálni. A „kegyelemdöfést” egy kontratámadás után adta meg a Gödöllő és állította be az 5:1-es végeredményt.

Összességében a csapatnak morálisan kell megerősödni, és el kell hinni, hogy nem érdemtelenül vagyunk a legmagasabb osztályban. A hazaiak jó játékkal (részben nekünk köszönhetően) nagyobb megerőltetés nélkül szerezték meg a győzelmet. Élesedik a helyzet a bajnokságban és el kell kezdenünk a pontokat gyűjtenünk, mert csak így van esélyünk NB1-es tagságunk megőrzésére!

2012.10.29-én 18.30-kor hazai pályán (Március 15. úti Sportcsarnok) igazi rangadót játszik csapatunk a Cső-Montage ellen, ahol nagy szükségünk van a szurkolók segítségére. Várunk mindenkit!

Forrás: futsalveszprem.hu

Gödöllői Bikák Vasas - 1. Futsal Club Veszprém 5:1 (3:1)

Gödöllő: Ács - Ughy, Frank, Jenei, Nagy R., csere: Hegedűs, André, Biczi, Baranyai, Lovrencsics, Veres, Fehér
Vezetőedző: Szente Tamás

Veszprém: Sárdi - Bényi, Finta, Gulyás, Szabadfi, csere: Kasza, Pálfi, Hazuga, Bakay, Vas, Tar, Weisz
Vezetőedző: Németh Gábor

Gólszerzők: Nagy R. a 9. és 12., Pálfi (öngól) a 14., Biczi a 20., Fehér a 26. percben, illetve Szabadfi a 14. percben.