Szombaton rangadó a Sopron ellen

Az NBII Nyugati Csoport őszi idényének 11. fordulójában kerül sor a Veszprém FC - Soproni VSE labdarúgó mérkőzésre az Egyetemi Stadionban 14:30-kor.

A találkozó játékvezetője Pintér Csaba lesz, az asszisztensek Király Krisztián és Kiss I. Balázs, az ellenőri feladatokat pedig Hazafi Miklós látja el.

Ellenfelünk az elmúlt fordulóban, hazai pályán a Zalaegerszeget fogadta és 3:0 arányú vereséget szenvedett. Az eddig lejátszott 10 mérkőzésükből 3 alkalommal győztesen vonultak le a pályáról, 2 esetben megosztoztak ellenfelükkel a pontokon, s 5 vereséggel rendelkeznek. Gólkülönbségük negatív, 14 szerzett találatukkal szemben 18 gólt kaptak.


Fotó: archív

A Veszprém FC legutóbb idegenben szerzett nagyszerű játékkal a listavezető PFLA Felcsút csapata ellenében egy pontot. Csapatunk így jelenleg kilencedik a tabellán, mai ellenfelünket közvetlen mögöttünk helyezkedik el. A tavalyi bajnokság veszprémi mérkőzésén Bali Péter góljával 1:0 arányban győztünk, míg a tavaszi idényben 3:2 arányban maradtunk alul Sopronban, bár két góllal is vezettünk már.

Vágó Attila a Veszprém vezetőedzője: Nem akarok nagy szavakat használni, de nekünk létfontosságú a szombati győzelem. Mindkét csapat jobb, mint ahány pontot szerzett. Aki szombaton győzni tud, nagy lépést tesz afelé, hogy az élboly közelébe kerüljön. Az új edzővel két vereséget szenvedett a Sopron, ezért olyanok, mint a sebzett vad. Ismerjük a képességeiket, és ennek tudatában készültünk a héten. Ha az elmúlt két mérkőzésünk hozzáállása megmarad, és a játékunkon tudunk javítani, nem marad el a három pont. Czvetkó, Kádár, Osváth és Burcsik kivételével mindenki rendelkezésemre áll, bízom játékosaim győzni akarásában! Hajrá Veszprém!

A szombati találkozó első 100 fizető nézője ismét megkapja a belépője mellé a Veszprém FC „Hosszabbítás” című szurkolói lapját. Továbbra is várják a veszprémi középiskolák szervezett, kísérővel érkező csoportjait, akik előzetes bejelentést követően a 14 éven aluliakkal és a hölgyekkel együtt ingyenesen léphetnek be a stadionba!

Veszprém FC - Soproni VSE 2012.10.27, helyszín: Egyetemi Stadion