A győzelem a cél

Az NB-II Nyugati Csoport őszi idényének 13. fordulójában kerül sor a Veszprém FC – Csákvári TK labdarúgó mérkőzésre az Egyetemi Stadionban.

A találkozó játékvezetője Fenyvesi Szabolcs lesz, az asszisztensek Kepe Arnold és Péter Tamás, az ellenőri feladatokat pedig Vavika Ferenc látja el.

Ellenfelünk az elmúlt fordulóban, hazai pályán a Zalaegerszeget fogadta és 2:0 arányú győzelmet aratott. Az eddig lejátszott 12 mérkőzésükből 5 alkalommal győztesen vonultak le a pályáról, 1 esetben megosztoztak ellenfelükkel a pontokon, s 6 vereséggel rendelkeznek. Gólkülönbségük negatív, 18 szerzett találatukkal szemben 20 gólt kaptak.


Fotó: archív

A Veszprém FC legutóbb kiütéses, 9-1 arányú győzelmet aratott idegenben, a sereghajtó Baja csapata ellen. Csapatunk így jelenleg kilencedik a tabellán, mai ellenfelünk közvetlen előttünk helyezkedik el. A Veszprém FC és a Csákvári TK korábban nem játszott egymás ellen mérkőzést.

Vágó Attila a Veszprém vezetőedzője: 4 forduló óta veretlenek vagyunk, de ez csak akkor ér valamit, ha nagy riválisunk, a tabellán előttünk álló Csákvárt hazai pályán le tudjuk győzni. Nehéz mérkőzés elé nézünk, nagyon jól ismerem a Csákvár edzőjét, játékosait, játékstílusát, biztos vagyok benne, hogy mindkét csapat győzelemre fog törekedni, ezért jó mérkőzésre van kilátás. A tét nagy, hiszen egy esetleges győzelemmel meglépnénk a Csákvár előtt és közelebb kerülnénk céljaink eléréséhez. Többen kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódnak, de egyedül Burcsik Martin nem lesz hadra fogható a hétvégi mérkőzésen! Hajrá Veszprém!
 
A szombati találkozó első 100 fizető nézője ismét megkapja a belépője mellé a Veszprém FC „Hosszabbítás” című szurkolói lapját.

2012.11.10. 13:30 Veszprém FC - Csákvári TK, helyszín: Egyetemi Stadion