Paprikás hangulatú vereség

A második félidő elején kapott gyors góloknak köszönhetően hazai pályán szenvedett vereséget a veszprémi futsal együttes a MAFC ellen.

Hihetetlenül rosszul kezdtük a mérkőzést, hiszen 30 másodperc elteltével vezetést szereztek a vendégek. A „lelki sokkból” a 10. percben sikerült kikeverednünk, amikor Tatai szép találatával egyenlítettünk, sőt két perc múlva Molnár találatával már az FCV vezetett. A félidő hátralévő részében mindkét oldalon adódtak helyzetek, de gól nem született.

A második játékrészben (megint) „bennmaradtunk” az öltözőben és két perc alatt a MAFC visszavette a vezetést. A 24. percben újabb találattal már kétgólos előny volt a vendégeknél. Szerencsére a 25. percben egy szép támadás végén Molnár találatával visszajöttünk a meccsbe. Izgalmas, parázs játék volt a pályán ebben az időszakban. A 29. percben egy kontratámadás végén ismét kettő volt a különbség a MAFC javára. A 33. percben Bényi (a jegyzőkönyv szerint Tatai) talált a hálóba. A hátralévő időszakban rohamozott az FCV, de Tatai 38. percben megkapta 2. sárgalapját, ezért felmutatták neki a piros lapot és három emberre fogyatkoztunk. Fél perccel a mérkőzés vége előtt kiegészültünk és megpróbáltunk mindent, de nem sikerült az egyenlítés.

Összességében vitatható játékvezetői ítéletekkel, több rövidzárlattal hoztuk magunkat nehéz helyzetbe a bennmaradásért folytatott küzdelemben. Ismét hosszabb szünet következik a bajnokságban (a válogatott szereplés miatt), legközelebb 2013. április 8-án a Cső-Montage vendégeként szerepel csapatunk. Semmi nincs még veszve, de a rájátszás két mérkőzéséből leszűrhető, hogy maximális akarattal és koncentrációval lehet csak helyünk a futsal legmagasabb osztályában. Erre a csapat alkalmas, de mindenkitől még több kell célunk eléréséhez.

Forrás: veszpremfutsal.hu

1. Futsal Club Veszprém - MAFC BME Docler Akadémia 4:5 (2:1)

Veszprém: Varga T. - Bényi, Tatai, Farkas, Molnár, csere: Kasza, Finta, Leitold, Bakay, Szabadfi, Marosvölgyi, Pálfi
Vezetőedző: Németh Gábor

MAFC: Gremsperger - Sivák, Csernai, Máthé, Kertész, csere: Komáromi, Füzy, Kulik, Fehér, Andorka, André, Varró
Vezetőedző: Kőrösi Zoltán

Gólszerzők: Tatai a 10., Molnár a 12. és a 25., Bényi a 33. percben, illetve Csernai az 1., Fehér a 21., Füzy a 22., Máthé a 24., Sivák a 29. percben.
Sárga lap: Varga T. a 17. percben, illetve Gremsperger a 20., Füzy a 36., Sivák a 40., Csernai a 40. percben.
Piros lap: Tatai a 38. percben.

galeria_319

Képgaléria