Pápán bizonyítottak a thai-boxosok

Öt veszprémi kötődésű versenyzői is megmérkőzött a pápai gálán, Glück Tamás technikai KO-val győzte le ellenfelét.

Március 30-án, Pápán rendezték meg a MMA-K1 gálamérkőzéseket. 15 órai kezdettel telt ház előtt zajlottak a mérkőzések, melyeken a Veszprémi Thai-boksz SE kötelékéből öt versenyző indult: két veszprémi (Hrobár Richárd, Glück Tamás), két ajkai (Zolyomi Gergő, Hamusics Gergő), valamint Tapolcáról Gombás László.

Az ajkai és a tapolcai egyesületek is szorosan kötődnek Veszprémhez. Az ajkai versenyzők edzéseit Szilágyi Arnold vezeti, Tapolcán Szegvári Tamás irányítása alatt folynak az edzések.

A veszprémi csapatból Hrobár Richárd második helyezést ért el pápai ellenfelével szemben 85 kg-ban. Richárd élete első mérkőzését vívta, ahol ringrutin hiányába maradt alul, de remélem jó versenyző válik belőle.

Glück Tamás első mérkőzését vívta szintén pápai ellenfelével szemben 89 kg-ban. Tamás remekül küzdött, így ellenfele csak a második menet elejéig bírta hatalmas rúgásait és ütéseit. Tamás végül TKO-val nyert. Ha iskolai tanulmányai engedik, belőle is nagyon jó versenyző lehet.

Az ajkai csapatból Zolyomi Gergő 3-0 ás pontozással legyőzte pápai ellenfelét.

Hamusics Gergőnek a tapolcai egyesületből Gombás Lászlóval kellett megmérkőznie. Gombás László 3-0 ás pontozással győzött Hamusics Gergővel szemben.

- Nagyon jó mérkőzéseket láthattunk. Meg vagyok elégedve a versenyzőkkel, és edzőik munkájával is. Köszönjük a Pápai KOKO-GYM-nek, hogy részt vehettünk egy nagy nézőközönség előtt megrendezett gálán - nyilatkozta Körmendi Ferenc, a Veszprémi Thai-box SE vezetője.

További információkat az egyesületről és a versenyekről megtekinthetők a thaiboxveszprem.hu oldalon, illetve edzéseken, a Veszprém Arénában.