Kellenek a pontok a Gyirmót ellen

Az NB-II Nyugati Csoport tavaszi idényének 3. fordulójából elhalasztott mérkőzésre kerül sor, ahol a Veszprém FC és a Gyirmót FC Győr csapatai mérik össze erejüket a veszprémi
Egyetemi Stadionban. A találkozó játékvezetője Németh Ádám lesz, az asszisztensi feladatokat pedig Demeter János és Huszár Balázs látják el.

A Gyirmót az elmúlt fordulóban a Puskás FC együttesét fogadta és 1:0 arányú vereséget szenvedett. Az eddig lejátszott 19 mérkőzésükből 9 alkalommal győztesen vonultak le a pályáról, 5 esetben megosztoztak ellenfelükkel a pontokon, s 5 vereséggel rendelkeznek. Gólkülönbségük pozitív, 37 szerzett találatukkal szemben 29 gólt kaptak.


Fotó: archív

A Veszprém FC legutóbbi mérkőzésén, 3-2 arányú vereséget szenvedett idegenben a ZTE FC csapata ellen. Csapatunk így jelenleg tizenegyedik a tabellán, mai ellenfelünk előttünk található, az 5. helyet foglalja el a táblázaton, 7 ponttal megelőzve a együttesünket. A Veszprém FC és a Gyirmót FC Győr korábban 5 mérkőzést játszott egymás ellen a másodosztályban. Ezeken a találkozókon csapatunk 1 alkalommal győztesen, míg 4 alkalommal vesztesen hagyta el a pályát. Az ősszel 4-2 arányú vereséget szenvedtünk Gyirmóton. Góljainkat akkor Szabó Zsolt és Homma Kazuo szerezték.

Nagy Tamás a Veszprém vezetőedzője: Büszke vagyok csapatomra, hiszen nagyszerűen játszott Zalaegerszegen a második félidőben. Amennyiben ilyen hozzáállással lépnek pályára játékosaim a szerdai mérkőzésen, abban az esetben a várt eredmény sem maradhat el. Jobb erőt képvisel a Gyirmót, mint múlt heti ellenfelünk a Zalaegerszeg, de bízom a játékosaimban és a jó eredményben. Hajrá Veszprém!

A szombati találkozó első 100 fizető nézője ismét megkapja a belépője mellé a Veszprém FC „Hosszabbítás” című szurkolói lapját. A Veszprém FC mérkőzéseire a szervezett iskolai csoportok ingyenesen léphetnek be, ezzel kapcsolatban a cd@veszpremfc.hu e-mail címen lehet érdeklődni!

2013. április 10. 16.30, Veszprém FC - Gyirmót FC Győr, helyszín: Egyetemi Stadion