Vereség a Haladás otthonában

Szombathelyre látogatott szerdán a Veszprém FC, ahol a hazaiak 2:1-es győzelmet arattak Nagy Tamás csapata ellen.

Az utolsó fordulóból előrehozott mérkőzéseket rendezték meg a tegnapi napon, május 1-jén a labdarúgó NB II. Nyugati csoportjában, ahol csapatunk Szombathelyre látogatott. Lett volna miért visszavágnunk a Haladás II. csapatának, hiszen az őszi záró fordulóban 2-1 arányú vereséget szenvedtünk hazai pályán.

A vendéglátók kezdőjéből hamar kiderült, hogy szinte egy játékos sem játszik vissza az első keretből, viszont a szombathelyiek kezdő csapatát remek képességű fiatal játékosok alkották.


Fotó: archív

Jól indult a mérkőzés, hiszen Homma Kazuo révén már a 10. percben vezetéshez jutottunk. A folytatásban aztán a hazaiak felélénkültek és Medgyes találatával egyenlíteni is tudtak. A félidőben az eredmény már nem változott, így 1-1-es döntetlennel vonulhattak a csapatok a szünetre.

A második játékrészben aztán a szombathelyiek akarata érvényesült, ők irányították a játékot és a 65. percben Medgyes második találatával sikerült megszerezniük a győzelmet.

A csapat ismételten nagy esélyt szalasztott el a felzárkózásra, hiszen, mind a Tatabánya, mind a Csákvár vereséget szenvedett. Folytatás hétvégén a Puskás FC ellen.

Szombathelyi Haladás II. - Veszprém FC 2:1 (1:1)

Haladás II: Dombó - Angyal Zs., Jagodics, Zsirai, Farkas - Szeles, Hanzl, Rácz (Tóth L. a 73.), Czafit (Vlasics a 65.), - Simon, Medgyes (Jagodics a 90.)
Vezetőedző: Tóth László

Veszprém: Dániel - Molnár Z., Berde (Nagy Á. a 34.), Tóth, Császár, Bosnjak (Nikolin a 74.) - Osváth (Szöllőskei a 63.), Hevesi-Tóth - Thiago, Szabó Zs. - Homma
Vezetőedző: Nagy Tamás

Gólszerző: Medgyes a 26. és a 65. percben, illetve Homma a 10. percben.
Sárga lap: Jagodics a 8., Szeles a 16., Hanzl a 39. percben, illetve Thiago a 44., Szöllőskei a 68., Hevesi-Tóth a 77. percben.