Hétvége a Győrrel

Hármas rangadót játszanak a Veszprém FC csapatai a Győri ETO ellen a hétvégén. Szombaton Veszprém NBI-es csapata és az ETO Nagyságok játszanak gálamérkőzést, délután a férfi NBIII-as mérkőzésen VFC - Győri ETO II és vasárnap Győri ETO - Veszprém FC női NBII-es mérkőzés.

A Veszprém FC szeptember 7-én, szombaton 16:30-kor fogadja a Győri ETO FC II. labdarúgó csapatát a Veszprémi Egyetemi Stadionban. Jugovits Lajos csapata győzött az előző fordulóban, az Andráshida otthonában, és a hétközi megyei Magyar Kupa meccsen is Balatonkenesén.

Jakl Antal csapata még veretlen idén az NB III. Nyugati csoportjában 3 forduló után. Minden bizonnyal két jó formát mutató csapat élvezetes mérkőzését láthatják azok, akik kijönnek az Egyetemi Stadionba szombaton délután.


Fotó: archív

Vasárnap pedig a Veszprém FC női csapata lép pályára Győrben a Győri ETO FC csapata ellen az NB II. Nyugati csoportjának 2 fordulójában. A két csapat két hete találkozott utoljára egymással, akkor az Győri ETO nyert 6:3 arányban a Magyar Kupa 1. fordulójában.

Negyed évszázada jutott az NB I-be a Veszprém labdarúgó csapata. Ezen jeles alkalomból egy hármas tornát rendeznek szeptember 7-én, szombaton 10 órától az Erdész utcai műfüves pályán (volt Vasas pálya), amelyen természetesen részt vesz a Veszprém NBI-es csapata, az ETO Nagyságok és a Közéleti válogatott.

A program

10:00 Veszprém - Közéleti válogatott
11:00 ETO Nagyságok - Közéleti válogatott
12:00 Veszprém - ETO Nagyságok