A hajrában nyert az Újbuda

A labdarúgó NBIII Nyugati csoportjának nyolcadik fordulójában a hajrában szerzett újbudai találattal veszített a Veszprém FC.


Fotó: archív

Az első félidő érdektelen játékát követően a második félidő elején több helyzetet is kialakított a Veszprém FC. Legközelebb az 55. percben volt a csapatunk a vezető gólhoz, amikor is egy baloldali támadás után Burcsik Martin lőtt a jobb kapufa mellé. A 63. percben minden előzmény nélkül szerzett gólt és vezetést az Újbuda FC. Amire a 70. percben reagált a VFC. Egy újabb baloldali akció után Farkas László adta be a labdát, amit Udvardi Márk a kapufa segítségével fejelt a kapuba. Támadásban maradt a Veszprém FC, de újabb gólt nem sikerült szereznie a csapatnak, mert igazán komoly, gólt ígérő támadást nem sikerült vezetni. Ellenben az Újbuda a 88. percben a hazai térfélre tévedt és nagy ijjedtségében újra megszerezte a vezetést egy fejest követően. A 91. percben még volt egy nagy lehetősége a Veszprém FC csapatának az egyenlítésre, ám Farkas László nem tudta értékesíteni a jogosan megítélt büntetőt. Igy Jugovits Lajos csapata a 11. helyről várhatja a jövőheti Budaörs elleni mérkőzést - számolt be a Veszprém FC.

Veszprém FC - Újbuda FC 1:2 (0:0)

Veszprém, Egyetemi Stadion, vezette: Kovács G. (Pirkó, Szalai B.).

Veszprém: Kádár - Garai, Horváth B., Császár, Jakab, Udvardi, Hevesi-Tóth, Molnár Z., Burcsik, Kuti (Farkas a 67.), Pavlitzky (Kálmán a 82.).
Vezetőedző: Jugovits Lajos

Újbuda: Balogh - Huszty (Barabási a 72.), Székely, Lettrich, Ihász (Lókai az 54.) - Pleszkán, Laki - Khiesz, Kovács D., Kollár - Németh
 A. (Krómer a 46.)
Edző: Garami Zsolt

Gólszerzők: Udvardi a 70. percben, illetve Krómer a 63., Khiesz a 88. percben.
Sárga lap: Burcsik a 60., Hevesi- Tóth a 91. percben, illetve Lettrich a 39., Kovács D. a 91., Székely a 92.,
 Krómer a 92. percben.