Papírforma eredmény Berettyóújfalun

Az elhalasztott mérkőzésen Madarász János csapata 7:3-as eredménnyel kikapott a Berettyóújfalu otthonában.

A hosszú út után a mérkőzés elején nem tudtuk felvenni a hazaiak ritmusát és hamar háromgólos előnyre tettek szert. Tőlünk Bényi talált a kapuba, így a félidő 3:1-es hazai eredméyt mutatott.

A második félidőben nem változott a játék képe, a Mezei Rábl vezetésével irányította a mérkőzést és szép találatokkal biztosította be a győzelmet. A hazai találatokra Boromisza Dániel és Gábor válaszolt és állította be a 7:3-as végeredményt.

Összességében a rutin és a tapasztalat megérdemelt hazai győzelmet eredményezett. Irány haza, de hétfőn ismét keletre vesszük az irányt és Szegeden zárjuk az alapszakasz első körét - mondta Rajki Tamás ügyvezető elnök.

MVFC-Berettyóújfalu - 1. Futsal Club Veszprém 7:3 (3:1)

Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok, vezette: Kormányos (Flinta, Hegyesi)

Berettyóújfalu: Tihanyi - Lovas, Gál, Trencsényi, Rábl, csere: Mezei (kapus), Dávid, Nagy T., Sánta, Nagy I., Siska, Harmati
Vezetőedző: Turzó József

Veszprém: Revaland - Finta, Tatai, Boromisza G., Vas, csere: Sárdi (kapus), Bényi, Tar, Boromisza D., Mudra, Weisz, Gulyás
Vezetőedző: Madarász János

Gólszerzők. Rábl a 2., a 4., a 8., a 28. és a 34., Gál a 32., Trencsényi a 38. percben, illetve Bényi a 9., Boromisza D. a 30., Boromisza G. a 40. percben.
Sárga lap: Tatai a 28. percben.