Erőnyerőként a rájátszásban

Vasárnap Komló adott otthont a West Bowl negyedik fordulójának, amin kiváló teljesítményt nyújtva négy győzelemmel térhetett haza a Veszprém Wildfires csapata.

Mint az eredményekből látszik a védelem megint kiválóan helyt állt. Több labdát és safety-t is szereztek a srácok. Szabó Péter, Kiss Balázs, Mészáros János, Antal Norbert, Horváth Péter, Krosenczki Imre, Kauker Zsolt és Loki Dániel kiemelkedőt nyújtott.

A támadó egység az erős futójáték mellett a passzjátékban is jól teljesített Szél Márton és Bitó Dávid átadásai révén. Külön kiemelkedőt nyújtottak a támadó fal tagjai, akik tökéletes blokkokat kiosztva nagy helyet tudtak csinálni a futóknak, így Szél Márton, Kiss Lajos, Szekeres Mátyás és Pető János futók nagy területeket tudtak szerezni minden egyes játékban.

Sajnos két játékost egy időre elveszített a csatasorból sérülés miatt a veszprémi együttes, de amint felépülnek, visszatérnek.

A nap folyamán két emlékezetes pillanata is volt a Wildfires-nek, ami a nézőkben biztos meg fog maradni. Kiss Lajos egy passzjáték során hatalmas blokkot osztott ki a Komló egyik játékosának így védve a veszprémiek irányítóját, Szél Mártont.
Videó itt: https://www.facebook.com/photo.php?v=335761006565527

A másik játékban Szabó „Jumbo” Péter a Komló támadóitól megszerezte a labdát a 2 yardos vonalon, és meg sem állt vele a célterületig, TD-t szerezve csapatának.
Videó itt: https://www.facebook.com/photo.php?v=335759756565652

Remek teljesítményével bebiztosította az első helyét az alapszakaszban a Wildfires, így erőnyerőként várhatja a Kaposváron rendezett januári döntőt. Előtte hátra van még egy forduló, amelyenek Pécs lesz a házigazdája.

A Komló Forduló Eredményei

Zala Predators - Veszprém Wildfires 0-8
Kaposvár Goldenfox - Veszprém Wildfires 0-19
Komló Miners - Veszprém Wildfires 0-21
Mecsek Mountainerz - Veszprém Wildfires 0-29