Adventi győzelem

Szetthátrányból fordítva győzelemmel ajándékozta meg a veszprémi közönséget a VESC női röplabdacsapata, az áldozat a Palota RSC.

Az első szettben még nem hittek benne a veszprémiek, hogy talán van keresnivalójuk a Palota ellen. A vendégek így viszonylag könnyen megszerezték az első játszmát. A folytatásban aztán feljavultak a hazaiak, magukhoz ragadták a kezdeményezést és ügyes, összeszedett játékkal egyenlítettek.

A harmadik és negyedik felvonás is a Veszprém fölényét hozta. Ráadásul azért is dicséret illeti a vendéglátókat, hogy bár akadtak olyan szakaszok, amikor a Palota magára talált és közel járt az egyenlítéshez, ezt a VESC mindannyiszor megakadályozta, mert a kezek most nem remegtek meg. A győzelmet végül Dordzsceren két ászával biztosította be magának a Veszprém.

VESC - Palota RSC 3:1 (-20, 17, 22, 24)

Veszprémi Egyetem SC: Molnár, Poós, Dordzsceren, Jezerniczky, Pintér, Környei. Csere: Földesi (liberó). Edző: Holdinger Szilárd.

Holdinger Szilárd: Végre elhittük, hogy képesek vagyunk a sikerre. Köszönöm a lányoknak ezt a remek karácsonyi ajándékot!