Egy tucat gól a Nagykátának

Kétgólos hátrányból talpra állva, a második játékrészben átgázolt ellenfelén a veszprémi futsal csapat. Madarász János tanítványai utolsó három mérkőzésükön 32 góllal terhelték meg ellenfeleik hálóját.

Lassú, gyenge játékot produkáltak az első játékrészben a veszprémiek. Sok hibával játszott mindkét csapat és 3-3 találatig jutottak. A mieink találatait Tatai, Marton Bence és Boromisza Gábor jegyezte.


Fotó: Hajráveszprém.hu (archív)

A szünetben "Madi" felrázta a fiúkat és dinamikusabb, lendületesebb játékot produkáltak, amit nem bírtak a hazaiak, így sorra szerezték a vendégek a gólokat. Egy öngól után, a meccs legszebb támadása végén Gulyás vágta a hálóba a labdát. Tar szerezte a bakonyiak 6. találalatát. Ezek után a hazaiak átálltak vészkapus játékra, amit remekül védekezett le a Veszprém és sorra rúgta a gólokat. Gulyás egyszer, Tatai háromszor, Boromisza Dániel kétszer mattolta a Kátát és ezzel beállította a 12:3-ás végeredményt az 1. FCV.

Összességében a csapat annyit adott ki magából amennyi a győzelemhez szükséges volt. Szerdán este 18 órás kezdéssel, reményeink szerint folytatjuk a gólgazdag sorozatunkat a Rubeola ellen a kupában is. - értékelt Rajki Tamás, ügyvezető elnök.

Kincsem Lovaspark Nagykáta SE - 1. Futsal Club Veszprém 3:12 (3:3)

Nagykáta, Nagykáta Városi Sportcsarnok, vezette: Flinta (Viczián, Petrovszki)

Nagykáta: Borsi - Vörös, Fülöp, Szabó T., Mészáros, csere: Jäger, Forgács, Balazsin, Lovasi, Hauer, Szabó Zs., Főfai
Vezetőedző: Bódi Attila

Veszprém: Reveland - Tatai, Boromisza G., Finta, Gulyás M., csere: Sárdi (kapus), Bényi, Tar, Boromisza D., Marton, Mudra, Weisz
Vezetőedző: Madarász János

Gólszerzők: Lovasi az 5. és a 7., Vörös a 17. percben, illetve Tatai a 9., 3-szor a 36., Marton a 12., Boromisza G. a 13., Forgács a 25. (öngól), Gulyás M. a 27. és a 36., Tar a 29., Boromisza D. a 38. percben.
Sárga lap: Tatai a 27. percben.