Mentett pont a Budaörs ellen

A második félidőben Hevesi-Tóth két találatával sikerült döntetlenre hozni a mérkőzést a Veszprém FC-nek a Budaörssel szemben.

A tabella negyedik helyén álló Budaörs együttesét fogadta szombat délután a Veszprém FC labdarúgócsapta az Egyetemi Stadionban. A találkozó első góljára nem kellett sokat várni, a 7. percben Laczkovich lövése került Kádár hálójába a játékszer, majd a szünet előtt is a vendégek játékosa, Sajbán Máté volt eredményes, ezzel 2-0-ás előnyt szerezve a folytatásra.


Fotó: archív

Míg az első félidő a vendégeknek, a másodikban a hazaiaknak jött össze a gól, a 77. percben Hevesi-Tóth szépített (1-2), a hosszabbítás perceiben ismét Hevesi-Tóh már egalizált. A Veszprém FC megtörte a szerzett pont nélküli szériáját, és itthon tartott egy pontot.

Veszprém FC - Budaörs 2:2 (0:2)

Veszprém, Egyetemi Stadion, vezette: Horváth T. (Szalai, Szécsényi)

Veszprém: Kádár - Hanák, Garai, Császár, Kuti, Hevesi-Tóth, Burcsik (Kovács K. a 61.), Weibel (Ács a 24.), Nácsa, Pavlitzky, Czvetkó (Zsély a 46.)
Vezetőedző: Simon Attila

Budaörs: Pap - Pleván, Ferencz, Ferkó, Laczkovich (Herczeg a 72.), Feil (Rajnay a 89.), Házi, Sajbán Máté, Ódé, Sajbán Miklós, Sánta (Lászka a 61.)
Vezetőedző: Albert Flórián

Gólszerzők: Hevesi-Tóth a 77. és a 92. percben, illetve Laczkovich a 7., Sajbán Máté a 38. percben.