Elrajtolt a SMASH!

A SMASH Strandröplabda Bajnokság 4. évadjának első versenyhétvégéjét rendezték szombaton és vasárnap, amelynek a balatonfüredi Annagora Aquapark adott otthont.

A forduló első napján a vegyes párosok mérkőzései zajlottak, vasárnap a férfi párosok küzdöttek az első fordulóban a helyezésekért. A nevezettek között szerepelt, a tavalyi Strandröplabda Országos Bajnokság győztese, illetve a Magyar Röplabda Válogatott több játékosa is.

16 csapat nevezett a vegyes kategóriában. A küzdelmek csoportmérkőzésekkel kezdődtek, majd egyenes kieséses rendszerben folytatták a csapatok. A döntőben Varga Jácint- Brányi Alexandra, illetve Kiss Liza - Somogyvári Csaba kettős csapott össze, a látványos mérkőzés az első páros győzelmével végződött. A bronzmérkőzés sajnos sérülés miatt nem került megrendezésre, így megosztott harmadik helyet hirdettünk Kérész Éva - Matók Miklós és Horváth Bernadett- Horváth Miklós között.

Vasárnap 13 férfi páros küzdött az első fordulóban a helyezésekért. A várakozásoknak megfelelően remek mérkőzésekre került sor, a lebonyolítás a vegyes párosokéval megegyező volt. Végül a győzelmet a Nacsa Gábor - Kaszap Tamás páros szerezte meg, a pécsi Gyöngyösi Zoltán - Kiss Nicholas legyőzésével. A harmadik helyen Horváth Balázs - Kovács Róbert duó végzett.

Következő forduló július 5-6-án, a balatonfüredi Kisfaludy Strandon kerül megrendezésre.

További fotók, videók a SMASH Strandröplabda Facebook oldalán!