A tabella élén az 1. FCV

Tatai és Boromisza Gábor góljaival 6-1-es győzelmet aratott az 1. Futsal Club Veszprém a Vasas ellen. Madarász János együttese a tabella éléről várhatja a folytatást.

A Vasas az elején agresszív letámadással kezdte a mérkőzést, de a veszprémeik kézben tudták tartani az irányítást. Helyenként látványos támadásokat indítottunk, sajnos nem mindig tudtuk gólra váltani. Ettől függetlenül magabiztos előnyre tett szert az 1. FCV, ami 3:0-s félidei eredményt produkált.


Képgaléria a cikk végén

A második félidőben is volt úgy, hogy a ziccerekkel hadilábon álltunk és nehezítette dolgunkat. Jött egy 5 perces holtpont, melyben ellenfelünk veszélyessé vált majd szépíteni is tudott. Szerencsére ezt a holtpontot átvészelte a hazai csapat és visszaállt a világ rendje. A Vasas csapata a mérkőzés vége felé úgy döntött, hogy 5:4-es játékra állnak át. Csapatunk remekül levédekezte az emberhátrányos szituációt. Edzőnk Madarász János is úgy döntött, hogy támadásba ő is lehozza kapusát. A döntés jónak bizonyult, hisz ember előnyős játékunkat gólra tudtuk váltani. Ezek után magabiztos 6:1-es győzelmet arattunk.

Németh Péter: Jól éreztem magamat a pályán, már nincs semmilyen problémám. A játékom akadozott még, ott kell még fejlődnöm. Összességében szerintem pozitívan álltunk a mérkőzéshez, de mégis nehezen lendültünk bele a játékba. Volt egy klassz periódus, azután a második félidő elején megint akadozott a gépezet és aztán a végén ismét jól játszottunk. Nagyon jól érzem magam mind a csapatnál, mind Veszprémben. Sokat köszönhetek mindenkinek, hiszen nagyon hamar befogadtak.

1. Futsal Club Veszprém - Vasas Futsal 6:1 (3:0)

Veszprém, vezette: Farkas (Horváth Z., Csirke)

Veszprém: Schmidmajer - Finta, Tatai, Boromisz G., Gulyás, csere: Reveland (kapus), Bényi, Németh P., Boromisz D., Vas, Tar, Bánfalvi
Vezetőedző: Mdarász János

Vasas: Kovács Á. - Boznánszky, Nagy G., Sivák, Szeghy, csere: Gál, Szalay, Turnai, Molnár P., Molnári, Farkas, Ruzicska
Vezetőedző: Mezőfalvi Lóránd

Gólszerzők: Tatai a 2., a 17., a 38. és a 38., Boromisza G. a 12. és a 30. percben, illetve Sivák a 28. percben.

Képgaléria