HOYA, mint névadó szponzor

Ezentúl Hoya-Pannon Egyetem Veszprém néven szerepel a királynék városának kosárlabdaklubja, az egyesület elöljárói a minap kötöttek együttműködési megállapodást hazánk vezető szemüveglencse gyártó cégével.

- Ambiciózusak és szimpatikusak voltak számunkra a sportkör rövid és hosszú távú tervei, emiatt döntöttünk úgy, hogy a nemrég elrajtolt, eddig egy bajnoki fordulón túljutott idényben névadó szponzorként segítsük a Pannon Egyetem Veszprém KK-t. Veszprémi szülöttként számomra külön öröm, hogy hozzájárulhatunk a bakonyi megyeszékhely sportéletéhez, annak fejlődéséhez - nyilatkozta a szerződés aláírást követően Bácskai László, a Hoya Lens Hungary Zrt. kereskedelmi igazgatója.

- Boldog vagyok, hogy a Hoya magyarországi cégeinek nevében köszönthetem a veszprémi kosárlabdabarátokat. Társaságunk elkötelezett támogatója a sportos, egészséges életmódnak, s mint felelős vállalat, kötelességének érzi a közösség érdekében tenni ezért. Nem csak szóban, de anyagilag is. A Hoya, mint Magyarország vezető szemüveglencse gyártó cége az ország legtöbb optikájában jelen van és nagyon sok szemüveges ember életét könnyíti meg azzal, hogy részükre csúcsminőségű termékeket gyártunk és kínálunk. Minden helyzetben a minőségre és a tökéletes látásra törekszünk. Reméljük, hogy közösen is sikeresek leszünk és az év végére elérjük, teljesítjük a magunk elé kitűzött célokat. Mind a pályán, mind pedig azon kívül. Hajrá Hoya-Pannon Egyetem Veszprém! - „adta ki végül a jelszót” Bácskai László.