Gólgazdag győzelem a Rubeola ellen

Több helyzetet is elpuskázott az 1. Futsal Club Veszprém a Rubeolával szemben, de így is sima, könnyű győzelmet aratott a Madarász-csapat.

Mérkőzés előtt a papírforma mellettünk szólt. A kérdés csak az volt, hogy a papírformát a pályára is feltudjuk-e vinni? Tudtuk, ha azt a játékot fogjuk játszani, amit megszokhattunk fiainktól, akkor egy izgalommentes mérkőzést produkálhatunk. Csináltuk a dolgunkat, bár olykor figyelmetlenek is voltunk. Érezni lehetett a mérkőzés elejétől fogva, hogy a nagyobb tudás mellettünk szól. A játék minősége kézzel tapintható volt a két csapat között. Ettől függetlenül időnként nem volt megfelelő a koncentrációnk, ami azt eredményezte, hogy kapusunknak Sárdi Máténak több bravúrt is be kellett mutatnia.

Az első félidőben sikerült 4 gólt szereznünk, de olykor könnyelműsködtünk az ellenfél kapuja előtt és túl kombináltuk támadásinkat. Ez meg is bosszulta magát, hiszen a félidő végén egy komikus gólt kaptunk. A második félidőben sem változott a játék képe, csapatunk uralta a mérkőzést még úgy is, hogy érezhetően nem pörögtünk 100%-on. A végén magabiztos 10:4 végeredményt értünk el. Viszont láthatóan vezetőedzőnk nem tűnt elégedettnek.

László Gábor: A csapat szerintem megfelelően teljesített, rá tudtuk az akaratunkat erőltetni a csapatra. A helyzeteinket nem tudtuk kihasználni az elején, ez egy kisebb kellemetlenséget okozott. A későbbiekben az első gól feltörte őket, és ezek után önbizalommal tudtunk támadni és gólokat szerezni. Nagyon örülök, életem első NB1-es góljának. A csapat is sokat segített ebben, mert a 10 méterest is nekem adták, amit sajnos nem tudtam kihasználni. Szerencsére utána is volt egy lehetőségem, amit gólra tudtam váltani.

1. Futsal Club Veszprém - Rubeola FC Csömör 10:4 (4:1)

Veszprém, Március 15. utcai sportcsarnok, vezette: Takács Z. (Kovács G., Puskás)

Veszprém: Sárdi - Finta, Tatai, Boromisza G., Gulyás, csere: Bényi, Németh P., Boromisza D., Tar, Vas, László
Vezetőedző: Madarász János

Csömör: Varsányi - Józsa, Szűcs, Kovács I., Varga Cs., csere: Jenei, Szécsi, Sárközi, Szabó B., Maruzsi, Horváth G., Smeló, Husz

Gólszerzők: Gulyás a 13., Boromisza G. a 13., a 23. és a 28., Bényi a 17., Tatai a 20., Vas a 24., Boromisza D. a 26., Németh P. a 35., László a 38. percben, illetve Józsa a 20., Szűcs a 22., Varga Cs. a 32., Szabó B. a 33. percben.

Forrás: futsalveszprem.hu

Képgaléria