Elszalasztott esély

Jó játékkal, de 3-1-re kikapott a Haladás otthonában az 1. Futsal Club Veszprém, így az alapszakasz negyedik helyén zárt Madarász János együttese.

Nagy iramba kezdtek a felek, ami nem volt meglepő, hiszen két remek csapat feszült egymásnak. Csapatunk remek játékot produkált az első félidőben, de sajnos a helyzetek értékesítésével hadilábon álltunk. Rengetegszer kerültünk ziccerbe, csakhogy a befejezéseknél rendre célt tévesztettünk. Hol a kapufa gondolta úgy, hogy a labda útját állja, hol az ellenfél kapusa védett remekül. A félidő hetedik perce jelentette a kivételt, amikor is Tatai a saját hatosunkon labdát szerzet és úgy gondolta, hogy ha már megszerezte, akkor be is fejezi egyedül a kontránkat. Elvitte mindenki mellett a labdát és balról jobbal a hosszú sarokba továbbította a labdát. Remek egyéni teljesítmény volt! A gólunk után is rengeteg lehetőségünk volt, azonban az i-re nem tudtuk felrakni a pontot! Akár 4-5 gólos előnnyel is bemehettünk volna az öltözőbe, mégis csak eggyel sikerült bemenni.

A második félidőben ellenfelünk játéka feljavult, de még itt is érezni lehetett a két csapat közti tudás különbséget, ami a mezőnybe volt érezhető a gólok tekintetébe sajnos nem! A második félidőben nem volt nagy a különbség csak rajtunk múlt, hogy ellenfelünk a gólok számát tekintve a maga javára fordította a mérkőzést. Összességében jó játékkal maradtunk alul. Ha a következő meccsen a helyzeteink felét értékesítjük, akkor nagy probléma nem lehet - számol be a futsalveszprem.hu.

Madarász János: A mutatott játékkal nagyon elégedett vagyok az eredmény miatt már kevésbé. A tanulság az, ha tízszer ziccerbe kerülünk, abból legyen öt gól és akkor párosul a mutatott játék az eredményességgel!

Swietelsky-Haladás VSE - 1. Futsal Club Veszprém 3:1 (0:1)

Szombathely, vezette: Baghy (Kovács G., Zimonyi)

Haladás: Tyukász - Borsi, Horváth P., Hajmási, Vidák, csere: Horváth L., Matyi, Németh P., Vlasics, Hegyesi, Biró, Sipos
Edző: Bánfalvi Zsolt

Veszprém: Revaland - Finta, Tatai, Németh P., Tar., csere: Schmidmajer (kapus), Bényi, Bognár, Bánfalvi, Boromisza D., Mudra
Vezetőedző: Madarász János

Gólszerzők: Borsi a 32., Hajmási a 34., Vidák a 40. percben, illetve Tatai a 8. percben.