Kerékpárral rajtol az EnergiAtlon

Május 1-én, az Ajka – Pápa – Ajka útvonalon rendezik az EnergiAtlon elnevezésű virtuális triatlon kerékpáros versenyszámát.

A Dunántúlon nagy múlttal és presztízzsel rendelkező verseny remekül kapcsolódik az EnergiAtlon sorozathoz. A több száz fős mezőnyben az amatőr és profi kerékpárosok mellett számos triatlonversenyző is próbára teheti magát. Jól kapcsolódik a triatlon- és duatlon versenyzők felkészülési tervébe. A táv ideális a kezdő kerékpárostól a komolyabb célokkal induló versenyzők számára is.

Az EnergiAtlon: A kor virtuális vívmányait segítségül invitálva (weblap, virtuális nyomon követés, időben külön teljesíthető résztávok) egy olyan rendezvény- és versenyrendszert kívánunk lebonyolítani, mely kielégítheti a kezdő sportolótól a profi versenyzőig minden résztvevő igényét. A versenysorozat keretein belül a résztvevők három sportágban mérhetik össze sporttudásukat. A valóság határait átlépve egy virtuális triatlon versenyzőivé válik az, aki mindhárom embert próbáló eseményen részt vesz. Az online időmérésnek köszönhetően könnyen és egyszerűen értékelhető válik az összetett sorrend.

További információk:
https://www.facebook.com/events/1008423312558596/
http://www.energiatlon.hu/

1. Versenyszám: EnergiAtlon Öbölátúszás
Időpont: 2016. Június 25.
Helyszín: Balatonfűzfő-Balatonalmádi (fűzfői öböl)
Táv: 3000 méter

2. Versenyszám: EnergiAtlon – Tour de Ajka
Időpont: 2016. május 1.
Helyszín: Ajka – Pápa – Ajka útvonal
Táv: 62 km

3. Versenyszám: EnergiAtlon Vehir-félmaraton
Időpont: 2016. Szeptember 18.
Helyszín: Veszprém
Táv: 21,097 km (félmaraton)