Új igazolásokkal erősít az 1. Futsal Club Veszprém

A nyár beköszöntével és a szezon végével a veszprémi csapat játékosai nyári pihenőjüket töltik, a klub vezetősége ezen időszak alatt is lázasan dolgozik a jövő évi keret kialakításán.

Rajki Tamás kiemelte, olyan játékosokat keresnek, akik azonosulni tudnak a klub szellemiségével és bizonyítani szeretnének. – Számos egyeztetést követően sikerült leigazolni Ruzicska Attilát és Gregus Richárdot, akik az előző szezonban még az NBII-ben remekül szereplő Romhány csapatából érkeznek a királynék városába. A két fiatal játékos nálunk szeretné bebizonyítani, hogy az első osztályban is megállják a helyüket, teszi hozzá az ügyvezető.

- Apatini Márk is Veszprémben folytatja pályafutását, aki Zalaegerszegről teszi át székhelyét hozzánk – folytatta az igazolások felsorolását Rajki Tamás. Az ügyvezető úgy vélekedik, mindhárom játékos rendelkezik azokkal a képességekkel, amelyek segíteni tudják a veszprémi csapatot a további fejlődésben.

- Továbbra is folytatjuk azt az utat, hogy tehetséges fiataljainknak a felnőttek között adunk lehetőséget a bizonyításra. A felkészülést már velünk kezdi Bencsik Ádám, Ihász Bence, Simon Dániel és Varga Ádám, akik mindannyian a tavalyi bronzérmes U20-as csapat tagjai voltak – húzta alá Rajki Tamás.

A felkészülési időszakot illetően az 1. Futsal Club ügyvezetője kiemelte: további játékosokkal is folyamatban vannak tárgyalások, így a csapat nem mondható véglegesnek, a felkészülés kezdetére azonban komplett keret fog Madarász "Madi" János vezetőedző rendelkezésére állni.

A bajnokság a válogatott programja miatt várhatóan ez év októberében rajtol majd.