Két új játékos a VFC-nél

Egy védővel és egy csatárral erősítette meg eddig a keretét az NB2-re készülő Veszprém FC labdarúgócsapata.

Garai Péter, a VFC ügyvezetője elmondta, hogy Farkas Krisztián személyében egy csatárt, valamint Kollár Zsolt személyében egy védőt igazolt a veszprémi együttes. Előbbi a Szolnoktól, utóbbi Ausztriából érkezett Veszprémbe.

Farkas Krisztián a Nyírség Spartacusnál kezdte a pályfutását, majd a Dabas játékosa lett. 2007-ben az NB2-ben szereplő Szolnoki MÁV-hoz igazolt, ahol az első idényében 14 gólt szerzett. A jó szereplésnek köszönhetően az NB1-es Kaposvárhoz került, ahol az első szezonban 17 mérkőzést játszott a legmagasabb osztályban és 1 gólt szerzett. 2009 őszén még Kaposvárott szerepelt, majd a klub felbontotta a szerződését, így újra Szolnokon találta magát, ahol 7 mérkőzésen 3 gól szerzett.

Kollár Zsolt a Kecskemétben kezdte pályafutását, majd a Vasashoz igazolt. Innen 2005 telén az NB2-ben szereplő Felcsúthoz került. 2007-ben ismét félévkor váltott, ekkor a szintén másodosztályú Budaörshöz igazolt, ahol az utolsó szezonjában 14 mérkőzésen 7 gólt szerzett. Az előző idényben egy alacsonyabb osztályú ausztriai együttesnél szerepelt.

További játékosok érkezése is várható, de kilétükről csak az egyeztetések lezárása után derül fény. Távozó egyenlőre nincs a csapatnál.

érkezők

Farkas Krisztián
Poszt: csatár
Súly: 74 kg
Magasság: 174 cm
Születési idő: 1979. április 15.
Előző klubjai: Szolnoki MÁV, Kaposvári Rákóczi, Szolnoki MÁV
NB1-es mérkőzéseinek száma/gól: 24/2

Kollár Zsolt
Poszt: hátvéd
Magasság: 187 cm
Testsúly: 75 kg
Születési idő: 1979. november 12.
Előző klubjai: Kecskemét, Vasas, Felcsút, Budaörs

képek forrásai: sporthirado.hu, profifoci.hu

A veszprémiek a héten három edzőmérkőzést is játsszanak: kedden 18 órakor az MTK-hoz utaznak, majd szerdán a megyei rivális Lombard Pápa NB1-es csapatának otthonában lép pályára a Veszprém FC szintén 18 órai kezdettel. Szombaton ismét hazai pályán szerepel a VFC, 11 órától a Kaposvár csapatával mérkőznek meg. A hazai mérkőzések helyszíne kérdéses, mivel a Stadionban egyenlőre még nem szerelték fel a kapukat. Figyeljék hírportálunkat, ahol megróbáljuk a lehető leghamarabb közzéteni a mérkőzések pontos helyszínét.