Húsz góllal nyert a Veszprém

A Veszprém magabiztosan nyert házigazdaként a Komló ellen a férfi kézilabda NB I-ben kedden.


Képgaléria a cikk végén

Mérkőzéstükör

David Davis: A Kristianstad elleni vereség után kicsit aggódtam, mennyire veszik majd komolyan ezt a mérkőzést, de mindenki fókuszált volt a pályán. Igyekeztünk korrigálni a hétvégén elkövetett hibákat. Nem is az eredmény miatt, inkább a koncentráltság miatt vagyok boldog.

Kent Robin Tönnesen: Örülök a két pontnak, mindenki meg akarta mutatni, hogy tudunk jobban játszani. Jó volt a védekezésünk és fegyelmezettek voltunk támadásban is, így sok könnyű gólt tudtunk szerezni, elégedett és boldog vagyok.

Kilvinger Bálint: Megérdemelten nyert a Veszprém ilyen nagy arányban. Nem tudtuk megvalósítani, amit szerettünk volna, enerváltak voltunk. Ez a ritmus nekünk nem fekszik, jobb nekünk, ha egy hetünk van felkészülni. Nekünk nem ezek a meccsek lesznek a rangadóink, de jó, ha látjuk, hogy milyen a világ elitje. Voltak peródiusok, amikor hitehagyottan játszottunk.

Wéber Tamás: Nehezen fekszik, hogy szombaton rangadót játszunk, majd kedden újra egy mérkőzés. Kihasználták a hibáinkat, ebből adódott a húszgólos különbség.

TELEKOM VESZPRÉM - SPORT36-KOMLÓ 40:20 (19:10)

Veszprém, 600 néző, vezette: Rontó Á., Szani P-

Veszprém: Mikler Roland - Gasper Marguc 6, Kent Robin Tönnesen 4, René Toft Hansen 1, Lékai Máté 3, Borut Mackovsek 4, Manuel Strlek 6, csere: Momir Ilic 3, Andreas Nilsson 4, Mirsad Terzic,  Petar Nenadic 2, Kentin Mahé 5/5, Ernei Bence, Hornyák Bence 2
Vezetőedző: David Davis

Komló: Szabó Martin - Szkokán Szabolcs, Branislav Obradovic 1, Grünfelder Péter, Katzirz Dávid, Srecko Jerkovic, Igor Markovic 2/1, csere: Szilágyi Benjamin (kapus), Sztefán Manojlovity 1, Marcsek Gábor 1, Kovács Márk 2, Balázs Sándor 1, Filip Sunajko 5, Wéber Tamás 3/1, Gebhardt Ádám 1, Ivan Matic 3
Vezetőedző: Kilvinger Bálint

Kiállítások: 2 ill. 8 perc
Hétméteresek: 5/5 ill. 3/2

7

Képgaléria