Győzelem az év végére

A Telekom Veszprém 40:26-ra nyert a Dabas ellen az idei év utolsó hazai mérkőzésén.


Képgaléria a cikk végén

Mérkőzéstükör

David Davis: Elégedett vagyok a mérkőzéssel, mindenki pályára tudott lépni. Próbáltuk felvenni a ritmust a Bajnokok Ligájában is és a magyar bajnokságban is, szerettem volna, ha megtaláljuk magunkat. Ez sikerült, így már tudunk az ellenfelekre is koncentrálni. Örülök, hogy minden játékosom tudott legalább 15-20 percet játszani a meccseken. Tudom, hogy nem egyszerű mindig 100 százalékon pörögni, de örülök, hogy sikerül a játékosaimnak.

Blaz Blagotinsek: Védelemben és támadásban is jól játszottunk. Ez volt az utolsó mérkőzésünk ebben az évben, jó úton haladunk és remélem ez a jövőben is így lesz.

Tomori Győző: Jó meccset játszott a Veszprém, a tizennégy gólos különbség hazai pályán egy ilyen csapat ellen benne van a játékban. Örülök, hogy tudtunk gyakorolni egy ilyen csapat ellen, hiszen a hétvégén van egy komoly mérkőzésünk, erre éleztem ki a mai mérkőzést.

Zakics Bence: Világklasszis játékosok vannak itt, nem hiszem, hogy ide nyernünk kell jönnünk, mi játszani szeretünk itt, nem ezt a meccsen kell nyernünk. A hétvégén játszunk fontos mérkőzést, azon kell győznünk.

Telekom Veszprém - Dabasi Kc VSE 40:26 (19:12)

Veszprém, 1200 néző, vezette: Fekete T., Tóth D.

Veszprém: Sterbik Árpád - Lékai Máté 3, Kent Robin Tönnesen 6, René Toft Hansen, Blaz Blagotinsek 2, Borut Mackovsek 2, Dejan Manaskov 5, csere: Palasics Kristóf (kapus), Momir Ilic 1, Andreas Nilsson 2, Gasper Marguc 4, Petar Nenadic 4, Kentin Mahé 7/5, Kurucz Máté 1, Iman Jamali 3, Dörnyei Borisz
Vezetőedző: David Davis

Dabas: Pallag Péter - Ács Tamás, Shinnosuke Tokuda 2, Szöllősi Szabolcs 4, Bíró Balázs, Borsos Tamás 1, Marinko Kekezovity 1, csere: Podoba János (kapus), Garajszki Gábor 1, Ivan Perisic 2, Halász Levente 4, Zakics Bence 4/2, Kiss Attila 3, Lepsényi Sándor 2, Nebojsa Simovic 2
Vezetőedző: Tomori Győző

Kiállítások: 4 ill. 4 perc
Hétméteresek: 5/5 ill. 3/2

7

Képgaléria