Egy korszak véget ért

A tegnapi Bajai Bácska FKE elleni vesztes mérkőzést követően a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém vezetőedzője Mérész Csaba lemondott.

Az alábbi közleményt adta ki a klub hivatalos oldala:

"Tisztelt Szurkolóink, kosárlabdát szerető és támogató veszprémiek!

Klubunk vezetősége pénteken este, a Bajai Bácska FKE elleni vesztes mérkőzést követően elfogadta Mérész Csaba vezetőedző lemondását, amelynek indokai tökéletesen mutatják Csaba emberi nagyságát és példátlan értékrendjét.

Mérész Csaba korábban hosszú éveken át játékosként segítette a Veszprém csapatát, majd az utánpótlásunkban dolgozott, miközben rengeteget tett azért, hogy az egyesület jelenlegi formája és működése létrejöjjön. Az elmúlt hat évben – 2014 januárjától - ő volt csapatunk vezetőedzője, és az ő irányításával érte el az együttes története eddigi legnagyobb sikerét, a 2019-es Hepp Kupa győzelmet. Játékosként egy, vezetőedzőként két bajnoki ezüstérmet szerezett az NBI/B Piros csoportjában.Ezúton is nagyon szépen köszönjük Csabának mindazt, amit a Klubunkért tett! Azonban nem búcsúzunk el tőle, hiszen a veszprémi kosárlabdázás építésében továbbra is fontos szerepet szánunk neki.

A HOYA-Pannon Egyetem Veszprém új vezetőedzőjének kinevezéséről a későbbiekben gondoskodunk és adunk tájékoztatást.

Továbbra is számítunk Szurkolóink buzdítására, amire a soron következő összecsapásokon különösen nagy szükségünk lesz!

Hajrá HOYA, hajrá Veszprém!"