Példát mutatna a gyermekeknek

Tatai József, az 1. Futsal Club Veszprém csapatkapitánya további két idényre kötelezte el magát városunk élvonalbeli alakulatához. A magyar válogatott alapembere reményét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy az elkövetkezendő időszak a klubtörténet legsikeresebb periódusa lesz.

Csütörtökön délelőtt az 1. Futsal Club Veszprém hivatalos közösségi oldalán közölte: a válogatottban is meghatározó szerepet betöltő támadóval, csapatkapitányukkal Tatai Józseffel további két idényre, 2023 nyaráig szerződést hosszabbítottak. A szurkolók favoritja így már biztosan a királynék városában folytatja pályafutását. Portálunk meg is kereste a veszprémi hetest, hogy meséljen arról, jelenleg milyen érzések lappangnak benne.

"Anno itt kezdődött el minden, szeretném, hogy egyszer majd itt is érjen véget. Remélem, addig még sok időm van, ettől függetlenül a klubnál töltött összes percet szeretném hasznosan, jó példát mutatva eltölteni. Mind a családom, a társaim, a szurkolók és a gyermekek felé! Boldog vagyok a szerződéshosszabbítás miatt: már csak azért is, mert a vezetőségnek idén minden téren olyan hátteret sikerült kialakítania, amely akár kupát és bajnoki érmet is jelenthet majd számunkra az idény végén! A héten még pihenésemet töltöm a párom társaságában, de hétfőtől újult erővel, tiszta lappal vágunk neki az új idénynek! – nyilatkozta a vehir.hu-nak a házi gólkirály.