A Veszprém játék nélkül juthat a SEHA Liga négyes döntőjébe

Kedden sem tudják megrendezni a Telekom Veszprém – RK Vojvodina férfi kézilabda-mérkőzést, a SEHA Liga negyeddöntőjének visszavágóját.

A regionális nemzetközi szövetség (SEHA) honlapjának szombati híradása szerint az újvidéki csapat a szerbiai járványhelyzet és az utazási korlátozások miatt nem utazik el Veszprémbe.

A párharc első mérkőzését a Veszprém 31-26-ra megnyerte Újvidéken március 8-án. A visszavágóra egy héttel később került volna sor, de a koronavírus-járvány miatt elhalasztották, és augusztus 25-re tűzték ki.

A SEHA közleménye szerint a párharc sorsáról keddre várható döntés, amelyet a szabályzat alapján hoznak majd meg, így minden bizonnyal 10-0-s gólkülönbséggel a Veszprém javára igazolják a visszavágót, a magyar együttes pedig kettős sikerrel léphet tovább.

A négyes döntőt szeptember első hétvégéjén rendezik a horvátországi Zárában (Zadar). A mezőnynek tagja még a fehérorosz Meskov Breszt és a horvát PPD Zagreb. A negyedik résztvevő az északmacedón Vardar Szkopje vagy a horvát RK Nexe lesz.