Győzelemmel kezdett a BFKA Veszprém U22

Momir Ilic együttese magabiztosan vette az első akadályt az NB I/B-Nyugati csoportjában a PEAC vendégeként.


Lukács Péter

A felkészülési mérkőzéseken rendkívül jól teljesítő alakulat most már tétmérkőzésen is bizonyíthatott. Nem is alakulhatott jobban a találkozó, jó védekezéssel és ötletes támadásokkal fokozatosan növelték előnyüket Bodor Márkék.  Állandósult a 4-5 gólos előny, amit még sikerült a mérkőzés végéig növelni, így 7 gólos győzelemmel és 2 ponttal térhettek haza a fiatalok - számol be a csapat hivatalos oldala.

Momir Ilic: Jó mérkőzés volt, örülök, hogy tétmérkőzésen is sikerült jól játszani, fontos volt a jó rajt, de nagyon sokat kell még dolgoznunk. Támadásban és védekezésben is voltak hibák, de szép megoldások is, aminek örültem.

PEAC–BFKA VEszprém U22 29-36 (12-18)
Pécs, Labuer Dezső Sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Budai-Bock, Wenzel.
A BFKA góldobói: Sisa Erhard 8, Szabó Tas 6, Lukács Péter 6 (5/4), Bodor Márk 5, Khalil Kerim 3, Dörnyei Borisz, Horváth Márkó 2-2.
Edzőik: Velky Péter és Momir Ilics.
Hétméteresek: 4/4 ill. 5/4.
Kiállítások: 4 ill. 8 perc.

A BFKA Veszprém U22-es csapatának két játékosa pozitív koronavírus tesztet produkált.

Közel 1 hete a BFKA Veszprém U22 két játékosa a koronavírus tüneteit produkálta. Ezután a veszprémi vezetőség felvette a kapcsolatot a Járványügyi Központtal és a két, tünetekkel rendelkező játékosunkat elkülönítette a csapattól. Ők immáron több mint 5 napja házi karanténban vannak, a mai napon a teszt megerősítette mindkettőjük esetében, hogy COVID19-el fertőződtek meg.  A hétfői napon az utánpótlás csapat, valamint a szakmai stáb PCR teszten fog részt venni.