Spanyol tehetséggel erősít a veszprémi futsalcsapat

A centerként és szélsőként egyaránt bevethető, jobb és bal lábát is bátran, jól használó spanyol futsalos, Toni Montero immár az élvonalbeli Balaton Bútor FC Veszprém csapatát erősíti. A huszonnégy éves játékos már az első bakonyi edzésén is túl van.

Szerdán este hivatalos közösségi oldalán jelentette be városunk NB I-es futsalcsapata, a Balaton Bútor FCV, hogy az idény végéig szerződést kötött a spanyol Toni Montéroval. A 24 éves játékos az idényt a Dunaferr együttesénél kezdte: tíz mérkőzésen összesen tizenegy találatot jegyzett, abszolút gólerősnek mondható. Az újvárosi csődhelyzet következtében azonban távoznia kellett.

Lapunk meg is kereste Tonit, aki elmondta, cseppet sem búsul azért, mert a sors így határozott. Úgy fogalmazott, a veszprémi stábtagok, csapattársak úgy fogadták, akár egy családtagot.

"Örömmel csatlakoztam a Balaton Bútor együtteséhez, amely híres korrektségéről. Ahol csak tudom, szeretném segíteni a csapatot: remélem, közös erővel sikerül majd mind a kupában, mind a bajnokságban elérnünk a kitűzött célunkat – fejezte ki reményét Montero, akinek tehetségéről, intelligenciájáról Fehér Zsolt vezetőedző is pozitívan vélekedett.

"Toni rendkívül komplex, intelligens futsalos. Centerként és szélsőként bevethető, jobb és bal lábát is bátran használja. Biztos vagyok benne, hogy bármely honi együttes örömmel látta volna köreiben. A játékostársak és a stáb nevében is szeretettel köszöntöttük a szerdai, első veszprémi edzésén. Emlékezetes pillanatokat kívánunk neki kék-fehérben! – fogalmazott a szakvezető, aki megsúgta, titkon reméli, hogy a rájátszásra sikerül még egy játékossal megerősíteni a keretet. 

Amelyre szükség is lehet, hiszen a bakonyiak a közelmúltban hazai pályán a Kecskemét, majd a Ferencváros együttese ellen is alulmaradtak, amely eredményhez hozzátartozik, hogy játékosaik  mindkét alkalommal betegségekkel és sérülésekkel bajlódtak. Toni Montero először január közepén az Újpest elleni idegenbeli összecsapáson léphet pályára veszprémi színekben.