Hengerelt a Gizella Dorogon

A Gizella Veszprém női labdarúgói fölényes, hétgólos győzelmet arattak a sereghajtó Dorog otthonában az NB2 13. fordulójában.

A veszprémiek kezdtek jobban és gyorsan vezetést szereztek, a dorogi kapu ezután is többször forgott veszélyben. Néhány perccel később viszont a hazai kapu előtti kavarodás során újra betaláltak, és egy szabályosnak látszó - a partjelző ugyanis nem intett, azonban a vezetőbíró lest fújt - gólt is szereztek.
A fordulás után újabb gyors gól következett, ekkor már csak az volt a kérdés, mennyit sikerül még szerezni a hátralevő időben.

Ezúttal a sok jó egyéni teljesítmény, az egységes csapatmunka kellő taktikai fegyelemmel és jó helyzetkihasználással párosult, és "az eddigi dorogi hagyományoktól eltérő" kifogástalan bíráskodás mellett szép siker született, melynek révén a tabellán a Sopron elé kerültek a veszprémi lányok.

dorogi egyetértés se - veszprémi gizella se 0:7 (0:2)

Dorog: Bakó - Németh N., Papp, Parákné, Cseh (Adorján az 56.) - Farda, Solti, Vidák, Treszler - Gőbölös, Szepesi. Technikai vezető: Klotz Tamás

Gizella Veszprém: Dömsödi - Tolner, Faddi, Kikl, Gojdics (Répás a 46.) - Borbély Cs., Németh A. (Valler a 60.), Varga, Szalai - Kun (András a 46.), Hegedüs. Vezetőedző: Laki Zoltán

Gólszerzők: Hegedüs a 8., 83. percben, Kun a 17. percben, Varga a 48., 76., 85. percben, Szalai a 79. percben.