Alakul a Veszprém FC kerete

Öt játékos távozása és öt játékos érkezése már biztos a veszprémi focicsapatnál, de még több labdarúgóval folynak a tárgyalások.

Ahogy arra korábban számítani lehetett, távozik a csapattól a korábban életviteli problémák miatt a keretből kizárt Tatai József és Boromisza Gábor, valamint nem hosszabbított szerződést a klub Kollár Zsolttal, Zsömlye Györggyel és Fehér Kornéllal.

Alex De Paulának, Molnár Zoltánnak, Hegedűs Gyulának június 30-ig van szerződése a Veszprém FC-vel, a hosszabbításról már folynak a tárgyalások. Leitold Tamás kölcsönadási szerződése lejár a Győri ETO-val, a vezetők számítanak a játékosra, ezért megpróbálják a kölcsönadást meghosszabbítani. A többi játékosnak élő szerződése van a Veszprém FC-vel, Karakai András sorsa csak később dől el.


Daniel Gomez Mesa, Cseresznyés Péter sportigazgató és Alex Schleer

A két kolumbiai játékos, Alex Schleer és Daniel Gomez Mesa érkezése már biztos, ők hosszú ideig próbajátékon szerepeltek Veszprémben, 2013. június 30-ig kötött velük szerződést a klub. A VFC USE-ból a felnőtt kerethez kerül Burcsik Martin, Ihász Patrik és Novothny Soma.

Továbbá még két posztra szeretne igazolni a VFC, így a július 14-én kezdődő felkészülésre érkezhetnek próbajátékosok – tájékoztatott a csapat hivatalos honlapja.