Pontosztozkodás kétgólos hátrányból

Az első félidőben már két góllal is vezetett a vendég Dupont FC, majd a veszprémi futsalosok fordítottak, végül megosztoztak a pontokon a csapatok.

Bódog Csaba és Kövári Márton révén a vendégek már a 3. percben két góllal megléptek az első félidőben kissé megilletődötten és sok hibával játszó veszprémiekkel szemben. Pálfi Róbert egy okos emeléssel a játékrész lefújása előtt még szépített, ami megadta az alaphangot a folytatásnak (1-2).

A szünet után mindent megtett a mérkőzés megfordításának érdekében az 1. Futsal Club Veszprém, Weisz Zoltán a 4. percben egyenlített, majd Pálfi Róbert megszerezte a második gólját is, amivel már a hazaiak vezettek. A vendégek azonban kiénekelték a sajtot a veszprémiek szájából, egy perccel a vége előtt Bódog Csaba egyenlített (3-3).

Összességében jó hazai bemutatkozó mérkőzést játszott a csapat a mintegy 100 fő néző előtt, akik a jó megmozdulásokat tapssal jutalmazták. A szezon eleji forma és összeszokatlanság még látszott a srácokon, de bizonyára láthatunk még remek meccseket a stadionban.

Szerdán, 20:30-kor Magyar Kupa mérkőzésen látogat Veszprémbe a Szombathelyi Egyetemi SE.

1. Futsal Club Veszprém - Dupont FC 3:3 (1:2)

Veszprém: Kasza - Bényi, Csejtei, Tar, Szabadfi, csere: Korcsmár T., Weisz, Korcsmár I., Vingelman, Jakab, Pálfi, Véber.
Vezetőedző: Németh Gábor

Solymár: Baráth - Bódog, Hegyi, Barnácz, Riscutia, csere: Séra, Turbucz, László, Jáky, Kövári.
Vezetőedző: Balogh János

Gólszerzők: Pálfi a 19. és a 32., Weisz a 24. percben, illetve Bódog a 2. és a 39., Kövári a 3. percben.

Sárga lapok: Riscutia, László, Kövári.