Beigazolódott a papírforma

Az NB1-ben második helyen álló Kecskemét sima győzelmet aratott a Man at Work VRC ellen a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében.

Az első osztályban jelenleg második helyezett Kecskemét csapata látogatott Veszprémbe a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében. Az osztálykülönbség miatt egy mérkőzésen, az alsóbb osztályú csapat otthonában dőlt el a továbbjutás.

A vendégek teljes kerettel érkeztek Veszprémbe, ám nem a legerősebb kezdőcsapattal álltak fel a pályára. Ennek ellenére is kevesebb mint egy óra alatt, pillanatnyi kihagyás nélkül, igen meggyőző játékkal, simán nyerték meg a mérkőzést, és jutottak tovább a legjobb a nyolc közé. A veszprémiek igyekezték kihasználni a jobb csapat elleni tapasztalatszerzés lehetőségét, és sokat cserélve, a fiataloknak is több játéklehetőséget adva játszották le a találkozót.

Mérkőzéstükör

Seck György, a VRC játékos-edzője: - Tudtuk, hogy milyen játékerőt képvisel a mai ellenfél, de egy kötelező mérkőzés volt, amit le kellett játszani, vérmes reményeink nem lehettek. Többet szerettünk volna kihozni ebből a mérkőzésből, nemcsak számszerűleg, hanem játékban is, annak ellenére, hogy nem a kezdőcsapatunkkal játszottunk a meccs nagy részében. Bízom benne, hogy ebből is tudunk meríteni, és a magunk javára fogjuk tudni fordítani a bajnokságban, ezért is adtunk lehetőséget a fiataloknak. A következő feladat a bajnokságban a Kunhegyes elleni idegenbeli mérkőzés, amit meg szeretnénk nyerni.

Man at Work Veszprémi RC - Kalo-Méh Kecskeméti SE 0:3 (-14, -12, -11)

Veszprém, 50 néző; vezette: Pőcze, Ortner

Man at Work VRC: Dolgos A., Kráml Sz., Myszöglád D., Horváth Sz., Seck Gy., Tóth T.
csere: Szűcs P. (libero), Dordzsceren Cs., Garamvölgyi O., Sándor Cs., Saitz B., Széll D.,
játékos-edző: Seck György

KALO-Méh KSE: Bokor G., Hatvany Zs., Szappanos M., Somodi I., Csoma K., Farkas P.
csere: Szabó T. (libero), Tóth G., Erki M., Csányi D., Csala B., Dorcsák L.,
edző: Gyurkó Sándor

Forrás: veszpremvolley.hu

A Hajráveszprém.hu támogatja a társadalmi gyűjtést, amely a Nemzeti Segélyvonalon keresztül folyik az egyiptomi buszbaleset áldozatainak hozzátartozói, illetve annak sérültjei számára. Olvasóink a 1752-es telefonszám felhívásával egyszeri 250 forintnyi pénzadományt juttathatnak el számukra az öt legnagyobb magyar segélyszervezeten keresztül. Kérjük, hívják a 1752-es Nemzeti Segélyvonalat! A 1752 a 20-as és 70-es mobilokról együttműködés hiányában sajnos nem érhető el.