Újabb könnyed futsalos győzelem

A hétfői magabiztos győzelem után szerdán sem talált legyőzőre az 1. Futsal Club Veszprém csapata. Fintáék tíz gólos sikert arattak a Dupont otthonában.

A Külker SC Dupont vendégeként elhalasztott mérkőzést abszolvált az 1. FCV. A kilátogató nézők egy gólgazdag mérkőzést láthattak, melynek az egyetlen szépséghibája az volt, hogy nem a hazaiak, hanem a mieink szerezték a találatokat látványos és szebbnél szebb játékkal.

Nem kellett sokáig várni az első találattal, és Hazuga Soma gyönyörű lövése landolt az 1. percben a rövid felsőben. Ez megadta az alaphangot a csapatnak, és magabiztos, taktikus játékkal folyamatosan alakították ki helyzeteiket a veszprémiek, és rendre gólra váltották őket.

7-1-es félidei eredménnyel fordultak a csapatok, a gólokon Hazuga Soma (2x), Finta Péter, Bényi Kálmán, Szabadfi Péter, Korcsmár István, Pálfi Róbert osztozott. Biztos vezetés tudatában vonultak pihenőre a vendégek.

A második játékrész ott folytatódott, ahol az első befejeződött. Csapatunk nem vett vissza a tempóból, és szezonbeli legjobb játékával tovább „gyártotta” a gólokat. A jól időzített cserékkel erőnlétben is felőrölték ellenfelünket a veszprémiek, és további hat találattal (Korcsmár István, Finta Péter, Hazuga Soma, Pálfi Róbert (2x), Bényi Kálmán) állították be az imponáló 3-13-as végeredményt a Nyugati Csoport egyik meghatározó csapata ellen.

Összességében kiváló hozzáállással, fizikai-, taktikai fölényben ilyen arányban is megérdemelten szerezte meg a győzelmet az 1. FCV.

Külker SC-Dupont - 1. futsal club veszprém 3:13 (2:7)

Veszprém: Kasza - Bényi, Finta, Korcsmár, Hazuga. Csere: Csejtei, Pálfi, Jakab, Szabadfi, Weisz, Vas, Németh G. Vezetőedző: Németh Gábor

Dupont: Baráth - Hegyi, Balogh, Riscutia, Barnácz. Csere: Szűcs, Benyhe, Jáky.

Gólszerzők: Hazuga 1., 19., 36., Korcsmár 3., 24., Finta 10., 30., Bényi 12., 39., Pálfi 19., 32., 38., Szabadfi 12., illetve Bényi (öngól) 7., Riscutia 17., Barnácz 29.