Ötszettes vereség a Szolnoktól

A mérkőzés kezdőjében ezúttal Horváth Szabolcs kapott bizalmat, aki Németh Ervin helyén játszotta végig a meccset.

Az első játszmát simán nyerte is csapatunk, a játék minden elemében fölé nőttünk ellenfelünknek. A második játszmában feladót cserélt Szabó Gábor és Puspán Balázs helyett Dolgos Attilát küldte pályára. A Szolnok felállt a padlóról, amiben mi is segítségére voltunk az alföldi gárdának. Hullámzó szetteket láthattak akik kint voltak a meccsen, az ötödik, mindent eldöntő játszmában is fej-fej mellett haladtak a csapatok, de aztán végül hazai siker született a csapatunk számára már tét nélküli bajnokin.

Mérkőzéstükör

Szabó Gábor, vezetőedző: Második meccsünk, amit simán kellett volna nyernünk és amit megint mi veszítettünk el. Tanulnunk kell ezekből a meccsekből. A Szeged ellen fejezzük be az alapszakaszt, majd a Dunaújváros elleni kupa visszavágóval búcsúzunk az évtől. Mi már erre készülünk.

Szolnoki RKSI - Company Nyelviskola Veszprémi RC 3 : 2 (-12,17,-20,22,13)

Szolnok, Városi sportcsarnok

Company VRC: Seck Gy., Puspán B., Horváth Sz., Nagy A., Tóth T., Czintula M. Csere: Szabó G. (libero), Németh E., Dolgos A., Kráml Sz. Játékos-edző: Szabó Gábor

Junior mérkőzésen:

Szolnoki RKSI - Company Nyelviskola Veszprémi RC 0:3
Csapat: Kráml Szilveszter, Garamvölgyi Olivér, Szombathy Gergely, Béndek Dávid, Myszöglád Dániel, Saitz Balázs, Ládonyi Róbert, Szűcs Péter (libero).

Extraliga, férfiak, alapszakasz, 9. forduló:
Dunaferr SE–Kalo-Méh-Kecskeméti SE 1:3 (20, –23, –17, –22)
HPQ-Szegedi RSE–MAFC-BME-Mapei 3:1 (22, 23, –18, 23)