Átszáguldott a Kecskemét a Veszprémen

A Kalo-Méh-Kecskeméti SE hazai pályán 3:0-ra nyert a Company Nyelviskola-Veszprémi RC ellen a férfi Extraliga 1-4. helyéért zajló középszakaszának ötödik fordulójában.

Sajnos Nagy Attilának hét közben kiment a bokája, és mivel Szilvássy és Szalai Balázs sem tudott elszabadulni munkahelyéről, így center poszton Horváth Szabolcs játszott. A hazaiaknak kellett a győzelem, amivel megelőzik a Dunaújvárost. Ennek megfelelően nagy lendülettel kezdtek neki a mérkőzésnek. Végig erősen és pontosan nyitottak, valamint a center hiányunkat is kihasználták ütésben. Egyik játszmában sem tudtunk mit kezdeni a felugrásos nyitásokkal, a fogadás nagyon gyengén ment ma este. Ebből aztán a Kaposvár ellen jól alkalmazott figuratív játék sem jött össze, az befejezések sokszor sem sikerültek jól. A Kecskemét jól használta ki a center poszt hiányosságait és megérdemelten nyerte meccset.

Szabó Gábor, vezetőedző: A héten nem tudtunk teljes csapattal készülni, ami meglátszott. A Kecskemét jól játszott, nem tudtunk mit kezdeni erős nyitásaikkal és centereink hiányával.

Kalo-Méh Kecskeméti SE - Company Nyelviskola Veszprémi RC 3:0 (17,12,19)

Kecskemét, Messzi István sportcsarnok

Company VRC: Seck Gy., Puspán B., Németh E., Horváth Sz., Tóth T., Czintula M. Csere: Szabó G.(libero), Dolgos A., Kráml Sz. Edző: Szabó Gábor