Torna a Super Bowl napján

Tizenhárom gárda csap össze a IV. Cellect Aréna Kupán, a veszprémi amerikai focisok is részt vesznek a tornán.

Február 7-én, vasárnap rendezik az egynapos kupát, ahol nemcsak a bajnokságban szereplő csapatok, hanem több csapatból alakult csoportosulások is részt vesznek. A hangsúly a közös sportoláson, az összetartáson, a jó bulin van, miközben a résztvevők népszerűsítik a sportágukat is. A tengerentúlon rendkívül népszerű bajnokság, az NFL döntőjének (Super Bowl) napján rendezik a tornát, ahol 2x10 perces mérkőzéseket játszanak a csapatok.

- A csehektől örököltük meg a rendezvényt, játékosként rendszeresen meghívtak minket, megtetszett a lebonyolítási rendszer, így átvettük mi is – mondta Boda Gábor, szervező.


Ezúttal teremben csapnak össze

A Veszprémi ESC Wildfires a Szolnok Soldiers ellen kezd 9:00-kor, majd 13:30-kor lép pályára a Győr Sharks ellen. Az eredményektől függően jöhet a rájátszás! A részletes program, és további információk a rendezvény hivatalos honlapján olvasható.

Beosztás

Helyszín: Sportmax Csarnok (1112 Budapest, Kánai u. 2)

A csoport
Youngboys
Zala Predators
Budapest Titans
Budapest Wolves

B csoport
Veszprém Wildfires
Győr Sharks
Szolnok Soldiers

C csoport
Vörös Design Goldenfox
Eger Heroes
Fehérvár Enthroners

D csoport
Miskolc Steelers
Tata Mustangs
Délalföldi Gang 

Hozzászólások

Elég sokan voltak nézők a tornán, jó kis buli. Bár a lebonyolítást nem teljesen értettem, mintha nem beosztásnak megfelelően vezették volna le a versenyt. Az egyik csapat emiatt nem is volt hajlandó tovább játszani. Na mindegy lehet a szervezők nem voltak a toppon és remélhetőleg nem más van a háttérben! Jó kis sport, remélem el fog terjedni itthon is!
vodkas2010. február 19. 21:22
Név E-mail cím A képen látható számsor:
Hozzászólásommal elfogadom a hajraveszprem.hu szabályzatát.

A rovat további cikkei

Facebook