Kezdődik a rájátszás!

A mai, Kazincbarcika elleni összecsapással kezdetét veszi a férfi Extraliga rájátszásának következő szakasza.

Hétfőn kezdetét veszi a rájátszás, az elkövetkezendő két hónapban kiderül, ki hol végez az Extraligában. Az alapszakasz jó teljesítménye után (3. hely) a középszakaszt a legjobb négy között folytatta csapatunk. Tény, hogy az erősebb és profi alapokon működő csapatok ellen nem mi voltunk az esélyesek, de tanulás és a légkör megszokása szempontjából tanulságos időszakon vagyunk túl. Már a középszakaszban is a rájátszásra készült a csapat, melynek talán legfontosabb mérkőzései következnek a héten.

Hétfőn azt a Vegyész RC Kazincbarcikát fogadjuk, aki évekig dobogós helyezéseket ért el, de a szakszövetség az NB2-be száműzött az elmúlt bajnokságban. A borsodiak aztán megnyerték a másodosztályt, majd idén az NB1 Ligát is, ezáltal biztos résztvevői az Extraligának.

Nálunk a múlt héten gőzerővel folyt a felkészülés, a srácok maradni akarnak a négy között. A hétközi edzéseken jól dolgoztak a fiúk, akik érzik, hogy az eddig elért kiemelkedő eredményeket a héten tovább lehet fokozni. Az felkészülésbe szombaton a vezetőség beillesztett egy csapatépítő összejövetelt is. Egy bakonyi erdei házban töltött el egy napot a felnőtt bővebb keret, aztán vasárnap átmozgató edzésen vettek részt a fiúk.

Center hiánnyal ezúttal nem lesz gond, ott lesz Nagy Attila (akinek ugyan fáj a bokája, de vállalja a játékot) és Szilvássy Balázs is. A csapatból ezúttal a fiatal Kráml Szilveszter marad ki, aki már a pénteki és vasárnapi edzésről is hiányzott betegség miatt. Rajta kívül mindenkire számít Szabó Gábor edző, aki bízik benne, hogy továbblép csapatunk a Vegyészen.

Tét, a négy közé kerülés, ami az egyik fél két nyert meccsig tartó párharcában dől el.

mérkőzések

Március 1. 19:00 Company Nyelviskola VRC - Vegyész RC Kazincbarcika
Március 3. 17:30 Vegyész RC Kazincbarcika - Company Nyelviskola VRC
Ha szükséges, Március 5. 19:00 Company Nyelviskola VRC - Vegyész RC Kazincbarcika