Egy hajszálon múlott

Hosszabbítás után, 5 másodperccel a lefújás előtt kapott góllal vesztette el a bajnoki döntőt a VESC Lizards a Dunaújváros otthonában.

Az OBI/B bajnoki címéért folyó párharc első mérkőzésének veszprémi sikere után (5-4), a mai visszavágón Dunaújvárosban 3-5-ről felállva a Rudas bizonyult egy góllal jobbnak (6-5), így hosszabbítás következhetett.

Már-már úgy tűnt, a büntetőkre marad a döntés, amikor a hazai csapat 5 másodperccel a hosszabbítás vége előtt emberelőnyből megszerezte az ezúttal nemcsak átvitt értelmű aranygólt (7-5).

Az OBI/B 2009/2010-es szezonjának bajnoka tehát a Rudas FT Dunaújváros, összesítésben 11-10 arányban.

Rudas FT - VESC Lizards 7:5 (hosszabítás után)

Hozzászólások

Így is lesz osztályozó, az OB I hetedik helyén végző csapatával, ami a IBK CH lesz. Az ő játékuk sajnos nem feküdt soha :(Már az idény elején féltem ettől a bajnoki rendszertől és meg is bosszulta magát...idén háromszor győztük le a Rudast, az egész idényben egyetlen egyszer kaptunk, most, a legrosszabbkor :( Remélem jövőre a rendes bajnoki rendszer megint, mert ennek már tavaly sem volt sok pozitívuma.Ennek ellenére gratula a Rudasnak, az utolsó meccsen nagyon jól játszottak.
Isti2010. május 16. 11:08
Név E-mail cím A képen látható számsor:
Hozzászólásommal elfogadom a hajraveszprem.hu szabályzatát.

A rovat további cikkei

Facebook