Budaörsön megszakadt a sorozat

Az NB2 Nyugati csoportjának szombati mérkőzésén a Veszprém FC két győztes forduló után, ezúttal vesztesen hagyta el a játékteret a Budaörs otthonában.

A nagy történéseket a második félidőre hagyták a csapatok szombaton a BSC pályáján, mivel az első negyvenöt percben csak a sárga kártyák gyűjtését kezdték meg a játékosok, mellette gólt nem szereztek. A szünet után azonban hamar felgyorsultak az események, Roni révén a hazaiak jutottak előnyhöz, amit Fehér azonnali piros lapos szabálytalanságát követően, Sándor István büntetőből hamar megduplázott. A 74. percben jártunk ekkor, és úgy tűnt, „véget ért” a mérkőzés, ám a VFC nem adta fel. Kollár pillanatokon belül szépíteni tudott, ám újabb gólt már nem értek el a vendégek, csupán pár sárga lap talált még gazdára, ezzel pedig a Budaörsnél maradt a három pont.

A Veszprém tehát két győztesen megvívott bajnoki után szenvedett vereséget, míg Lucsánszky Tamás együttese megszerezte első győzelmét, ráadásul hazai közönség előtt - számolt be a mérkőzésről az nb2.hu.

Budaörs SC - Veszprém FC 2-1 (0-0)

Budaörs, 200 néző.

Budaörs SC: Horváth - Csengő, Csobánki, Lőrincz, Mihályi - Sándor, Lászka, Melczer, Farkas - Tüske, Roni. Vezetőedző: Lucsánszky Tamás

Veszprém FC: Kiss - Grósz, Pálfi, Fehér, Leitold - Szilágyi, Kollár, Boromisza, Sánta -Tatai, Finta. Vezetőedző: Orbán Tamás

Gólszerzők: Roni 58. perc, Sándor 74. perc (11-esből), illetve Kollár 76. perc (11-esből).

Cserék: Roni helyett Horváth L. 74. percben, Sándor helyett Márkus a 85. percben, illetve Szilágyi helyett Hudec a 46. percben, Finta helyett Karakai a 59. percben, Boromisza helyett Babik a 77. percben.

Sárga lapok: Lászka, Tüske, illetve Kollár, Szilágyi, Leitold.
Piros lap: Fehér a 73. percben.